monitorulcj.ro Menu
Economie

O piele fină în doar trei minute cu noile produse depilatoare de la Farmec (P)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, îşi extinde portofoliul de produse cu o nouă gamă de depilatoare cu acțiune rapidă.

Creme pentru piele normală și sensibilă, benzi pentru față și corp, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on, sunt câteva dintre noutățile noii game. In doar 3 minute dupa aplicare, noua gama de produse depilatoare lasa o piele fina si o senzatie de prospetime.

Conform studiilor noastre, Farmec este primul brand ales de romani în procesul de achiziţie al unui produs de epilare, cu o cotă de piaţă de 48,9% în volum şi de 42,8% în valoare. Continuăm să ne surprindem consumatorii anul acesta cu o nouă gamă de produse depilatoare venind astfel în întâmpinarea celor mai diversificate nevoi și preferințe. Pe lângă acțiunea rapidă și eficientă, noile depilatoare au și proprietăți hidratante, emoliente si calmante ”. a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Gama conține 4 subgame diferențiate prin specificitatea produselor în funcție de tipul de piele: depilatoare cu extract de Orhidee concepute pentru pielea normală; cu extract de Argan destinate pielii deshidratate; cu extract de Vanilie potrivită pielii sensibile.


În noua gamă se găsesc şi produse special realizate pentru adolescenţi: depilatoare cu extract de Zmeură pentru pielea sensibilă şi pentru  barbati -Cremă depilatoare cu Boswellia Serrata.

Noile depilatoare Farmec cu eficienţă sporită si  acţiunerapida , se intind uniform pe piele, îndepărtează rapid firele de păr, au o toleranţă cutanată mult îmbunătăţită şi sunt bogate în principii active ce conferă pielii hidratare, catifelare şi protecţie. De asemenea, acestea  conţin parfumuri plăcute si confera  o senzatie de prospetime asupra pielii, in doar 3 minute de la aplicare.


Mai multe informaţii despre noua gamă de depilatoare Farmec găsiţi pe site-ul companiei şi pe pagina de Facebook.