monitorulcj.ro Menu
Economie

Click Share – revoluționează prezentările de afaceri (P)

Un sistem nou de prezentări revoluționează lumea de business din România. În contextul noilor tehnologii, care sunt tot mai mult folosite în viețile noastre de zi cu zi, diferite domenii se bucură de atenția unor produse pe cât de eficiente, pe atât de intuitive și totodată foarte utile.

Click Share, care se bucură de un enorm succes datorită ușurinței de utilizare, reprezintă cea mai bună soluție de pe piață din domeniul prezentărilor.

“Click Share este un sistem de vizualizare și colaborare pentru conferințe sau ședințe, ce permite mai multor persoane să partajeze conținutul, simultan, pe ecranul principal. Acesta folosește o interfață intuitivă ce oferă posibilitatea transmiterii de informații, de pe laptop pe monitorul principal, fără conexiunea altor dispozitive. Astfel, oricine poate interveni cu observații și idei noi, fără a trebui să întrerupă prezentarea pentru a deschide un alt subiect de discuție. Un avantaj important este funcționarea pe sistemul wireless, deci nu va fi nevoie niciodată de cabluri sau stick-uri externe. Orice participant poate accesa prezentarea sa, fie de pe o memorie externă, fie direct de pe internet, fără a solicita o compatibilitate între sisteme” a declarat Mircea Pop, managerul companiei clujene de IT, RedDot.


Click Share este disponibil în două variante: CSM Unit Base, potrivit pentru săli de ședințe standard și full featured CSC Unit Base, ce este optimizat pentru săli de consiliu ori amfiteatre. Eficiența dispozitivului, constă și în detectarea automată a tipului de sistem de operare ce este folosit, astfel încât afișarea pe ecranul sălii de ședință a conținutului partajat se face  la rezoluția optimă.

Disponibil acum pentru testare gratuită pe piața din Transilvania datorită unui parteneriat de excepție între firma de IT clujeană RedDot și concernul BARCO, Click Share este atât de ușor de folosit încât oricine poate susține o prezentare captivantă la care să poată participa întreaga sală.  Tot ce trebuie să faceți este să conectați laptopul, tableta sau telefonul mobil, să apărați butonul Click Share și puteți începe prezentarea!