monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Peste 5.000 de aranjamente florale cu livrare oriunde îi așteaptă pe clujeni în florăria FlorideLux

Clujenii care se află în căutarea unui cadou deosebit pentru cineva drag au la dispoziție peste 5.000 de aranjamente florale impresionante, în florăria FlorideLux, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, una dintre cele mai importante artere de circulație din Cluj-Napoca. Aranjamentele disponibile în această locație, potrivite pentru orice ocazie sau eveniment, pot fi alese online sau direct din florărie și vor fi livrate gratuit oriunde.

Astfel, în cataloagele dedicate se regăsesc produse originale și idei nemaîntâlnite, inclusiv animale sau figurine din flori, plante mișcătoare sau dansatoare ori alte produse inovatoare, care vor răspunde chiar și celor mai exigente așteptări. Cadourile unice pot fi alese direct din florăria situată în Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 19, sau online, de pe FlorideLux.ro, și vor fi livrate apoi gratuit, oriunde, în maxim 24 de ore de la lansarea comenzii și efectuarea plății. Comanda va fi însoțită de felicitare cadou și plic de hrană florală.

Conceptul FlorideLux în Cluj are la baza un parteneriat între de grupul FlorideLux și Diana Gadalean, o tânară entuziastă a floristicii și design-ului interior, care a preluat franciza FlorideLux in mai 2015.


Iubitoare de flori și cunoscătoare a pieței de floristică, Diana Gadalean se implică activ în dezvoltarea celor mai frumoase și inedite aranjamente, dornică să-i surprindă pe clujeni cu inovație, bun gust și cele mai proaspete flori. 

”FlorideLux Cluj nu este o simplă florărie. Aici am creat o oază de frumusețe și culoare în inima Ardealului. Toți iubitorii de flori și de cadouri pot găsi în această florărie un concept cu totul inovator, în care creația florală se îmbină perfect cu tehnologia de ultima oră din domeniul floristicii. Plantele completează oferta de flori, cadouri, buchete și aranjamente florale. În plus, în această locație punem la dispoziția clienților și dispozitive electronice, pentru a-i ajuta să îngrijească mai bine plantele. Aceste device-uri comunică activ cu o aplicație ce se poate instala pe smartphone, făcând extrem de facilă îngrijirea plantelor de apartament sau de grădină”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.


Florăriile FlorideLux, cu o experiență de peste 13 ani pe piața din România, oferă produse și servicii de calitate precum buchete și aranjamente florale, coșuri cadou, aranjamente flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun și alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. Primele francize FlorideLux au fost deschise în București, Brașov, Cluj.

Website-urile care fac parte din rețeaua florăriilor FlorideLux sunt: https://www.floridelux.ro/ , http://www.cosuridelux.ro/http://www.deluxeflowershop.com/http://www.coroane.ro/http://www.brazidecraciun.ro/ .


Mai multe detalii despre FlorideLux sunt disponibile pe www.floridelux.ro/despre-noi.