Economie

După Tarom şi Wizz Air, Blue Air introduce o cursă Cluj-Bucureşti

După ce Wizz Air a anunțat că introduce zboruri de la Cluj-Napoca spre București, acum a venit rândul companiei Blue Air să ofere curse pe acest aceeaşi rută. Primul zbor va avea loc în 3 iunie. Zborurile vor fi operate de patru ori pe săptămână: luni, marți, vineri și sâmbătă, după următorul orar:

0B3001 Bucureşti (OTP) 07:30 – 08:20 Cluj (CLJ) luni, vineri

0B3001 Bucureşti (OTP) 07:00 – 07:50 Cluj (CLJ) marţi, sâmbătă


0B3102 Cluj (CLJ) 17:15 – 18:00 Bucureşti (OTP) luni, marţi, vineri, sâmbătă

Compania nu a anunțat nimic oficial pe site, dar se pot deja cumpăra bilete pentru zborul Cluj-Napoca - București.


„Având susţinerea Consiliului Judeţean Cluj, Consiliul de Administraţie şi managementul aeroportului au reuşit să implementeze cu succes strategia de dezvoltare propusă”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

„Apreciem atât noile zboruri pe ruta Cluj-Bucureşti, cât şi cea de-a 3-a frecvenţă spre München, care suntem convinşi că vor aduce noi beneficii clujenilor şi judeţului Cluj. De asemenea, ne bucurăm că Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în anul 2015, a fost pe locul 5 în Europa ca şi creştere a traficului de pasageri, în categoria aeroporturilor cu un trafic de mai puţin de 5 milioane de pasageri anual”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat.


Tarifele pornesc de la 89.99 Lei/segment. Conform Blue Air, serviciile vor fi similare cu cele oferite pe Bucureşti – Iasi, adică în tarif vor fi incluse: un bagaj de cală, un bagaj de cabină şi un snack. La o simulare pentru Bucuresti – Cluj – Bucureşti, tariful poate porni de la 135 lei dacă alegi să plăteşti prin transfer bancar, depunere numerar în cont sau dacă plăteşti prin intermediul terminalelor offline, scrie airlinetravel.ro.

Zborul va dura 45 de minute.


În 2016, Aeroportul Cluj este posibil să depășească 2 milioane de pasageri.

abonare newsletter