Economie

Cardurile BT pentru clienţii Volksbank România vor putea fi folosite de la începutul anului 2016

Banca Transilvania a emis 50.000 de carduri noi pentru clienţii Volksbank România, echivalent cu numărul cardurilor de la Volksbank România cu care s-au făcut tranzacţii în ultimele şase luni.

Cardurile Băncii Transilvania vor putea fi folosite începând cu 2 ianuarie 2016 de către clienţii VBRO deveniţi clienţi ai Băncii Transilvania, dată până la care vor putea fi utilizate cardurile Volksbank România.

Aceștia beneficiază de gratuitate pentru emiterea cardului de debit şi pentru transferul la BT a contului curent de la VBRO. Informaţii detaliate despre cardurile Băncii Transilvania sunt prezentate pe microsite-ul dedicat.


Clienţii Volksbank România au la dispoziţie unitatea BT alocată pentru ridicarea cardurilor BT. Aceasta se poate afla online, prin poștă sau la numărul de telefon 0800.800.881.

Clienţii VBRO se pot adresa oricărei unităţi a Băncii Transilvania pentru servicii, produse, operaţiuni şi consultanţă dacă doresc să devină clienţi BT înainte de finalul acestei luni, când are loc fuziunea dintre cele două bănci, şi anume în 31 decembrie a.c. Clienţii companii beneficiază, prin intermediul unităţii BT dedicate, inclusiv de consultanţă din partea consilierilor Băncii Transilvania, iar din acelaşi loc pot prelua token-urile de acces la BT24 Internet Banking.


Noii acționari tratează cu responsabilitate experienţa clienţilor VBRO odată cu migrarea la BT. În calitate de acţionar unic al Volksbank România, Banca Transilvania a făcut public în octombrie calendarul activităţilor migrării.

Banca Transilvania a emis peste 2,5 milioane de carduri, dintre care 260.000 sunt carduri de credit prin programul de loialitate STAR. Acestea au generat tranzacţii în primele 9 luni ale acestui an cu aproape 19% mai mari decât perioada similară a anului precedent. Cota de piață BT privind volumul tranzacțiilor cu carduri este de aproximativ 18%. In fiecare secundă au loc 3 tranzacţii cu cardurile BT.

Ultimele Stiri
abonare newsletter