monitorulcj.ro Menu
Economie

Compania de apă ARIEȘ investește în oameni și în calitatea serviciilor distribuite (P)

În această perioadă, Compania de Apă ARIEȘ continuă să construiască și să se modernizeze. În paralel cu lucrările derulate la sediul central al CAA, se execută lucrări de reabilitare a clădirii care a avut rolul, în trecut, de Centrală Termică (CT 15). Sunt lucrări de extindere a spațiilor operaționale și fac parte din contractul cu denumirea: „Reabilitare clădiri și spații operaționale”.

În viitor, CT15 va adăposti biroul metrologic al CAA, birourile angajaților de la direcția producție, magazia de materiale a CAA și arhiva acesteia.  Clădirea este prevăzută în proiect cu parter + etaj, iar valoarea lucrărilor se ridică la peste 770 de mii de lei. Trebuie menționat faptul că , aici, cu ceva ani în urmă, era o centrală care aproviziona cu căldură și apă caldă locuitorii din Turda, din cartierul central de blocuri.

 „Oamenii sunt resursele active ale unei organizații, deoarece potențialul lor contribuie activ la creșterea eficienței unei organizații și atingerea succesului acesteia. Compania de Apă investește în oamenii săi și prin crearea unor condiții de muncă optime, decente și nu în ultimul rând moderne. Și pe aceste lucruri se bazează și stabilirea obiectivelor noastre”, a spus Cristian Octavian Matei, director general al CAA.