monitorulcj.ro Menu
Economie

Farmec a redeschis magazinul de pe strada Napoca din Cluj-Napoca, ca urmare a unei investiții de 50.000 de euro(P)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a redeschis astăzi porțile magazinului de brand situat pe strada Napoca nr. 25 și își așteaptă clienții într-un cadru nou, complet reamenajat și modernizat.

Deschiderea de azi face parte dintr-o strategie amplă a companiei de a investi în magazinele de brand din principalele orașe din țară. Compania clujeană Farmec își propune să reamenajeze până la finalul anului 2016 toate magazinele de brand din țară, urmând să aloce aproximativ 200.000 de euro.

Având alături o echipă pasionată, dornică să le asigure clienților Farmec cele mai frumoase experiențe, magazinul de pe strada Napoca, în care s-a investit 50.000 de euro, a beneficiat de lucrări de reamenajare și modernizare, atât în ceea ce privește proiectarea, lucrări de construcţii, instalații, securizare, cât și design de interior. Conceptul a fost creat de aceeași echipă de designeri responsabilă cu realizarea tuturor magazinelor Farmec, inclusiv a Centrului de Frumusețe. 


Ne bucurăm că la mai puțin de două luni de la începerea lucrărilor de modernizare, redeschidem porțile magazinului Farmec de pe strada Napoca, unul dintre magazinele de brand din oraș cu cea mai îndelungată tradiţie”, spune Mircea Turdean, Directorul General al companiei Farmec. „Este un spațiu dedicat consumatorilor noştri, datorită cărora Farmec se menține în topul celor mai apreciate și iubite branduri românești. Efortul investiţional vine să confirme respectul pe care îl purtăm faţă de consumatorii noştri, cărora vrem să le oferim o experienţă cu totul specială”, adaugă Mircea Turdean. 

Magazinul de pe strada Napoca este al treilea magazin de brand redeschis după modernizare. Magazinul de pe strada Ferdinand 22-26 din Cluj-Napoca a fost redeschis în septembrie anul acesta, iar Centrul de Frumusețe, de pe strada București nr. 5, a fost inaugurat în 2013, fiind format dintr-o zonă destinată prezentării și comercializării de produse, un spațiu special amenajat pentru întâlnirile dintre specialiștii Farmec și consumatoare, și Atelierul de frumusețe. Doar în Cluj, compania Farmec a alocat un buget total de 430.000 de euro pentru reamanajarea magazinelor de brand din oraș.


Odată cu redeschiderea, consumatorii care vizitează noul magazin de brand se pot bucura de promoții speciale, alături de o atmosferă caldă și prietenoasă, produse de calitate și sfaturi de specialitate oferite de echipa Farmec. Astfel, în perioada 17 - 22 noiembrie 2015, Farmec le oferă acestora reduceri de 15% la orice produs achiziționat din această unitate.