monitorulcj.ro Menu
Economie

Tichetul cadou, cheia succesului in afaceri (P)

Up Romania ofera solutii financiare avantajoase pentru companii, in vederea motivarii salariatilor si cresterii performantelor afacerii tale.

Tichetele (de masa, cadou, de cresa sau sociale, precum si voucherele de vacanta) emise de Up Romania sunt instrumentele necesare oricarei politici sociale echilibrate, indiferent de organizarea societatii, de marimea acesteia sau de domeniul de activitate.

Spre exemplu, jumatate dintre angajatorii romani aleg sa ofere tichete cadou pentru diverse evenimente, precum 8 martie, Paste, 1 iunie, Craciun etc.


Care sunt motivele?

Deoarece tichetele Cadhoc sunt acordate din bugetul de cheltuieli sociale, scutesc angajatorul de contributiile patronale aferente, iar salariatului nu i se retin asigurarile sociale, de sanatate si de somaj.


Ce avantaje au companiile care aleg sa ofere angajatilor un cadou modern si extrem de util?

In afara de economia realizata de companie, datorata deductibilitatii fiscale, (angajatorii sunt scutiti de contributiile patronale aferente), logistica implementarii acestora este mult simplificata. Oferind tichete cadou, sunt eliminate eforturile de selectare, achizitie, stocare sau impachetare a cadourilor clasice. In plus, stocul este nelimitat, iar livrarea rapida.


 Alte avantaje importante: controlul bugetelor de cadouri, motivarea salariatilor, posibilitatea personalizarii cadoului, rapiditate in implementare, posibilitatea de returnare a tichetelor.

Nu in ultimul rand, beneficiarii tichetelor Cadhoc isi pot alege cadoul dintr-o retea de peste 55.000 de parteneri afiliati Up Romania. Pot achizitiona bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier si decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism.


Up Romania recompenseaza companiile care isi arata atentia fata de salariati. Astfel, toate societatile care vor incheia un contract, vor transmite si achita o comanda de tichete cadou pana pe 18.12.2015 vor intra automat in “Tombola dorintelor implinite“ Premiul concursului consta intr-un sejur de 5 nopti / 6 zile la un hotel de 4 stele din statiunile Predeal sau Poiana Brasov pentru 2 persoane, cazare in camera dubla si mic dejun inclus, in valoare de 2.250 lei.

Despre Up Romania 


Up Romania  isi propune sa ofere clientilor si partenerilor sai servicii integrate care sa le simplifice interactiunile, procesele, deciziile, adoptand o atitudine de intelegere profund umana a nevoilor acestora si sustinand bunele practici de responsabilitate sociala. Misiunea noastra este sa aducem valoare prin empatie, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri. Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile.In servicii, responsabiliatea este o valoare cheie, pentru ca ea este sinonima cu… insasi actiunea de a presta servicii. Responsabilitatea inseamna o asumare curajoasa a unor sarcini suplimentare, pentru a face viata mai simpla celorlalti. A intelege ce-si doresc clientii este premiza pentru solutii care sa conteze si sa faca diferenta pentru ei. 

Rasplateste implicarea de zi cu zi a angajatilor tai! Intra pe www.upromania.ro si comanda de Craciun tichete cadou pentru angajatii tai !