monitorulcj.ro Menu
Economie

10 companii din Transilvania, premiate în cadrul conferinței „Campioni în Business” de la Cluj-Napoca (P)

Cele mai dinamice, îndrăznețe și vizionare companii din regiunea Transilvania au fost premiate azi în cadrul celei de-a doua conferințe a ediției din 2015 a proiectului „Campioni în Business”.

Ajuns la a V-a ediție, evenimentul a reunit antreprenori, oameni de afaceri locali, bancheri, investitori, consultanți de business și analiști.

Partenerii evenimentului, Enterprise Investors, BCR, PwC România şi Fundaţia Triple Helix, au premiat zece cele mai performante companii, cu cele mai mari și mai spectaculoase creșteri ale cifrei de afaceri și ale numărului de angajați. În alegerea campionilor au fost luate în calcul și transparența operațiunilor, spiritul inovator, implicarea în comunitățile locale și valoarea adăugată adusă mediului de business local.


Cei zece Campioni în Business din regiunea Transilvania au fost împărțiți în patru categorii: companii care au fost premiate în cadrul edițiilor anterioare ale proiectului și care au continuat să aibă rezultate semnificative în business, companii cu cifra de afaceri între 3 și 15 milioane de euro, companii cu cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro și companii care au fost premiate pentru viziune în business.

Campionii în Business din Transilvania din acest an sunt:


A. Două companii care au obținut premii la evenimentele anterioare ale evenimentului: EMSIL techtrans SRL și IRUM SA (Mureș)

B. Trei companii cu cifra de afaceri între 3 și 15 milioane de euro: Policlinica de Diagnostic Rapid SA (Brașov); Agasi SRL (Timiș); Agrosel SRL (Cluj)


C. Trei companii cu cifra de afaceri mai mare de 15 milioane de euro: Visual Fan SRL (Brașov); Rus-Savitar SRL (Timiș); Benvenuti SRL (Bihor)

D. Două companii cu viziune: Albalact SA (Alba); Saladbox SRL (Cluj)


„Campioni în Business” este un program care descoperă, promovează și premiază cei mai dinamici antreprenori români care creează și menţin locuri de muncă, aduc valoare prin inovaţie și contribuie în mod semnificativ la bugetele locale și de stat.