monitorulcj.ro Menu
Economie

După participarea cu succes la Exporeal Munchen, Tetarom își dorește sa încheie anul cu Tetarom III ocupat integral (P)

După ce la începutul lunii a participat pentru al treilea an la rând la Târgul Internațional Exporeal Munchen, compania Tetarom, poartă discuții, corespondență și negocieri cu câțiva potențiali clienți români și străini.

Un târg plin, ocupat timp de trei zile, toți factorii de decizie din domeniul imobiliar prezenți, si discuții de afaceri în toate standurile. Timp de 3 zile, între 04-07 octombrie, EXPO REAL din Munchen a fost locul Nr. 1 de întâlnire al celor din sectorul imobiliar si de afaceri.

37,857 de participanți (2014: 36,893) din 74 de țări au venit la a 18-a ediție a Târgul Internațional de Proprietate și Investiții din 2015.  Cu 2,6 la sută mai mult decât în ​​2014.


Acesta este locul, unde  se pot  întâlni jucătorii cheie și parteneri de afaceri din domeniul nostru.  Trei zile intensive la EXPO REAL au scutit  compania noastră de  o mulțime de timp, de călătorii, de întâlniri individuale.

Pentru Tetarom, Exporeal 2015 (a treia participare consecutivă, în ultimii 3 ani) a însemnat discuții cu peste 25 de companii și factori de decizie din domeniul industrial, imobiliar, consultanță, autorități publice și regionale, naționale din Germania și nu numai.


Participarea din acest an a fost mai utilă ca niciodată, prin prisma contactelor create și a vizibilității mărite, datorită promovării eficiente făcute în cadrul standului României.

,,Avantajele,, anul acesta,  au fost cu siguranță mărimea standului, o mai bună vizibilitate, un lobby puternic printre participanți. vizitatori mai mulți, contacte mai multe, conferință bine organizată și cu public mare.


Am prezentat în cadrul târgului proiectele noastre cunoscute: Tetarom III și Tetapolis. Am avut materiale frumoase și am fost o prezență binevenită acolo. Ne-am prezentat bine, profesionist. Am purtat discuții cu peste 100 de vizitatori din diverse țări, interesați să investească în România, și punctual cu peste 25 de companii expozante.  Domeniile au fost vaste de la consultanță, la imobiliare,construcții, industrie, servicii, etc.

Odată reveniți acasă am reluat discuțiile cu diverși investitori pe care i-am cunoscut acolo și cu alții,cu care eram deja în contact.


Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să  ocupăm integral Tetarom III. Nu va fi ușor, însă cu puțin noroc și cu foarte multă muncă, poate vom reuși.

Avem câteva proiecte de viitor, printre care cel mai important, Tetapolis, parcul nostru științific, căruia am dori să-i dedicăm mai mult timp și resurse.


Tetarom, se dezvoltă încet, dar sigur. Dorim ca anul viitor, când vom aniversa 15 ani de activitate, să prezentăm clienților și publicului larg, realizările noastre de-a lungul timpului. Și credem că nu sunt puține la număr.