monitorulcj.ro Menu
Economie

BCR oferă clienţilor cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse, în medie, cu 20% (P)

Banca Comercială Română (BCR) oferă clienţilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobândă fixă pe 5 ani de 4,95%/an, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipotecă o dobândă de 5,95%/an. După această perioadă, dobânda va fi calculată la ROBOR/EURIBOR/LlBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clienţii cu garanţie imobiliară. Oferta se adresează tuturor celor au un credit imobiliar/ipotecar/consum cu ipotecă în derulare.

"Echilibrul între rezultatele financiare şi relaţia cu clienţii este starea de normalitate către care ne îndreptăm. Suntem o bancă diferită faţă de acum trei ani, avem o nouă filozofie de business, şi acest lucru se vede în măsurile pe care le luăm. BCR îşi ia angajamentul să fie un partener pe termen lung pentru clienţi şi se adapteze provocărilor contextului economic, inclusiv prin găsirea soluţiilor comerciale cele mai potrivite. Am început prin a ne asculta mai bine clienţii, creând o unitate specială dedicată îmbunătăţirii experienţei clienţilor. Am lucrat în permanenţă la îmbunătăţirea cunoştinţelor de educație financiară a clienților noștri și am încununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabilă, pe care l-am facut în parteneriat cu Asociaţia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare şi pe care l-am distribuit în cateva sute de mii de exemplare" a declarat Sorin Cordovan, Director Regional BCR.

Pentru clienţii BCR, pe lângă reducerea de peste 20% a ratei lunare de plată, banca oferă un flux rapid de aprobare, cu documentaţie simplificată, comisioane zero şi asigurarea de viaţă gratuită pe întreaga durată a creditului.


"Mai facem un pas, probabil cel mai important în relaţia cu clienţii noştri de până acum, şi le oferim, proactiv, celor care au arătat bună-credinţă şi interes pentru un parteneriat pe termen lung cu banca, plătindu-şi ratele la timp, posibilitatea de a beneficia de rate reduse cu până la 30%. În judeţul Cluj, de exemplu, avem peste 500 de clienţi care pot beneficia de oferta noastră" a încheiat Sorin Cordovan.

Pentru a beneficia de această ofertă, clienţii BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipotecă, trebuie să se adreseze băncii - prin contact center 0800801227 sau în unităţile bancare, la consilierii specializaţi.