monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Ce spune biroul tău despre tine?- FOTO

În viața de afaceri acordăm o foarte mare atenție mesajelor non-verbale și imaginii pe care noi o proiectăm oamenilor cu care avem de-a face zi de zi. Fie ei - clienți , parteneri, colegi sau angajați. Înainte de a ne cunoaște ,acestia își formează o primă impresie despre noi după felul in care ne îmbrăcăm, în funcție de ceasul pe care-l purtăm sau mașina pe care o conducem. Dar cum rămâne cu biroul nostru?

Antares Romania - Scaune birou

Biroul nostru poate povesti și în lipsa noastră. Desigur vorbele și faptele noastre pozitive sunt criteriile decisive, dar pot avea un impact mult mai redus dacă spațiul nostru de lucru ne contrazice. Deseori petrecem mai mult timp în biroul nostru decât acasă, de aceea trebuie să avem mare grijă la amenajarea unui spațiu care ne stimulează creativitatea, ne ușurează munca, ne crește productivitatea… un loc unde sa ne simțim plini de energie.

În crearea acestui spațiu putem fi și noi de ajutor în alegerea ”bijuteriei” din încăpere, adică scaunul pe care stai. Pe langă faptul că trebuie să fie comod și să asigure o poziție de lucru sănătoasă, scaunul poate să fie și o sculptură, cu linii elegante precum silueta unei clădiri… cu cusături fine dar  precise asemenea costumelor create de maiștrii croitori… avand suprafețe în perfectă armonie perfecta cu amenajarea biroului.


După alegerea modelului  potrivit, fiecare scaun din colecția noastră poate fi personalizat după cerințele  și gusturile fiecăruia. Unul dintre cele mai importante elemente este mecanismul care poate fi simplu, sincron sau asincron. Ajustarea avansată permite menținerea mișcării permanente a corpului, o asa numită ședere dinamică. Spătarul și șezutul acestora urmăresc și se adaptează în mod automat la mișcarea trunchiului utilizatorului, sprijinindu-l. Se poate alege materialul  tapițeriei, culoarea stofei sau nuanța lemnului pentru a se potrivi suta la suta cu designul încaperii dorite. La cererea specială a clientului putem adăuga monograma sau sigla preferată.

Pentru noi un scaun înseamnă mai mult decât un loc unde te poți așeza.  Știm că poate sa aibă și valoare sentimentală. De aceea suntem foarte încântați când un client  cere recondiționarea unui fotoliu care a fost companionul lui  timp de 10-12 ani și încă doreste să-l păstreze. Faptul acesta zice ceva despre el…dar și despre noi.


 Antares România SRL

Despre Antares:

Antares România este membra a Grupului Antares International cu filiale în diverse țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Italia). Antares România vă oferă consultanță specializată în alegerea modelului de scaun și a tapițeriei acestuia.

Locații ShowRoom:

- Cluj-Napoca (Piața 1 Mai, nr. 4-5)

- București (Int. Rocilor, 12-16, Sector 6, 060569)

În Showroom-urile noastre scaunele pot fi văzute, încercate și testate. Garanție produselor este cuprinsă intre 24 si 60 de luni.

Produse (și alte cuvinte cheie): scaune de birou, scaune conferință, scaune ergonomice, fotolii, producator de scaune, scaune de bucătărie,scaune directoriale, scaune de birou operative, scaune online.

Web: http://www.scaune.ro , www.genidia.ro , www.idpoint.ro (pagini de prezentare)

Magazin online de scaune: www.shop.scaune.ro

Email: antares@scaune.ro

Telefon: 0264 45 45 50