monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Gerovital Tratament Expert, noua gamă tratament pentru îngrijirea completă a părului

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, lansează Gerovital Tratament Expert, o gamă inovatoare dedicată îngrijirii complete a părului. Pornind de la produsele și tratamentele de păr ale liderului de piață Gerovital Plant Tratament, pe care experții Gerovital le-au îmbogățit cu noi complexe hrănitoare, noua gamă ajută părul să facă față acțiunilor distructive la care este supus și îl menține frumos și sănătos zi de zi.

Gerovital Tratament Expert este formată din 8 sub-game, cuprinzând în total 22 de produse ce răspund diferitelor probleme specifice scalpului și firului de păr. Astfel, sub-gamele Gerovital Tratament Expert Anticădere, Gerovital Tratament Expert Regenerare, Gerovital Tratament Expert Antimătreață și Sebum Control de la Gerovital oferă soluții pentru cele mai supărătoare probleme ale părului sub formă de tratamente intensive. În același timp, în sub-gamele Gerovital Tratament Expert Pro Color, Gerovital Tratament Expert Smart Volume, Gerovital Tratament Expert Thermo-protect și Gerovital Tratament Expert Nutri-complex se regăsesc produse de întreținere a sănătății și frumuseții de zi cu zi a părului. Folosite cu regularitate, produsele acționează la nivelul scalpului și al firului de păr pentru a asigura un păr sănătos și strălucitor în fiecare zi.

Beneficiind de ambalaje practice, cu un design modern, produsele Gerovital Tratament Expert sunt disponibile consumatorilor la prețuri extrem de accesibile în magazine și pe www.farmec.ro.