monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Pofta de dulciuri premiată într-un magazin din Iulis Mall

În fiecare dintre noi există un suflet de copil, dornic să se răsfeţe cu delicii care să amintească de primii ani din viaţă. Pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, magazinul BUCURIA din Iulius Mall Cluj este universul dulce unde orice poftă îşi găseşte deliciul. Iar acum, amatorii de bunătăţi sunt răsplătiţi cu premii pe gustul lor.

În perioada 4-7 septembrie 2015, intră pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj şi vei descoperi concursul cu cele mai ispititoare arome. Cei care răspund corect la întrebarea postată pot câştiga unul dintre cele trei premii apetisante: coşuri cu delicii oferite de magazinul BUCURIA. Norocosul care se va desfăta în compania dulciurilor va fi desemnat luni, 7 septembrie, prin tragere la sorţi.

BUCURIA este un brand simbol pentru Republica Moldova, renumit în industria dulciurilor de aproape 70 de ani. La magazinul din Iulius Mall, pofticioşii vor găsi o bogăţie de bomboane, ciocolată, zefir, jeleuri, biscuiţi, caramele, napolitane, alune în ciocolată, arahide în zahăr, alune caramelizate în cacao şi alte delicatese care cuceresc orice gusturi. Dacă preferi combinaţiile cu multă ciocolată, alune, diverse fructe, fondant sau cafea, la BUCURIA vei găsi, cu siguranţă, alegerea care să te răsfeţe.


Pentru a combate tristețea sau pentru a celebra fericirea, din pasiune sau din obișnuință, rareori sau cu regularitate, dulciurile fac parte din viața fiecăruia. Indiferent de motiv, alege BUCURIA de a te delecta cu bomboanele sau ciocolata care te vor face să fii mereu copil. Nu uita! BUCURIA este mai dulce atunci când ești generos și o împarți cu cei dragi, oferindu-le un cadou aromat. Te invităm la magazinul din Iulius Mall pentru a descoperi cele mai dulci bucurii ale vieții!