Economie

Singurul târg de imobiliare „Acasă de la A la Z” din Cluj, la a 6-a ediţie

Anul 2015 a adus o creștere semnificativă a construcțiilor în județul Cluj, prin urmare ediția de toamnă a Târgului dedicat imobiliarelor și casei tale, Acasă de la A la Z, aduce o multitudine de oferte Imobiliare.

Ca și până acum, gazda acestui eveniment este Polus Center Cluj, iar perioada de desfășurare este 18-20 septembrie 2015, primul weekend dupa începutul anului școlar.

Ca și până acum, expozanții vin din domeniul imobiliar, fie că sunt agenții, constructori, agenții imobiliare sau dezvoltatori, dar și firme cu activități conexe: amenajări interioare, exterioare, mobilier, ferestre sau construcții terase de iarnă.


“Anul 2015 a adus un val nou de construcții rezidențiale, dar și industriale, în județul Cluj, prin urmare considerăm că pentru asemenea ofertă și cererea e pe măsură. Târgul “(A)casă de la A la Z” aduce această ofertă direct în fața clujenilor interesați sa achiziționeze sau să construiască locuința dorită. Încercăm să aducem într-un singur loc majoritatea propunerilor de locuințe din oraș, într-un concept de eveniment care deja începe să fie din ce în ce mai cunoscut”, au declarat organizatorii.

Târgul de imobiliare, construcții și amenajări “(A)casă de la A la Z” este la a 6-a ediție și va avea loc în perioada 18-20 Septembrie 2015, în zona de foodcourt, la Polus Center Cluj.


Orele de vizitare sunt: 10:00 – 22:00, iar intrarea este liberă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter