monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Tu ai grijă de casa ta? Protejează-ți locuința cu OMNIASIG

Locuința este bunul nostru cel mai de preț. Am muncit mult și am făcut eforturi mari pentru a ne-o cumpăra. Acum important este să o protejăm așa cum se cuvine și să ne asigurăm că, orice s-ar întâmpla, locuința noastră este în siguranță. Frecventele amenințări ale naturii, incendiile, exploziile, cutremurul, furturile sau nelipsitele accidente casnice, toate sunt riscuri care îți pot amenința casa sau apartamentul.

Astfel, o poliță de asigurare a locuinței are grijă deplină de casa ta și de bunurile din ea, iar tu te poți bucura de o viață liniștită alături de cei dragi. Polița de asigurare facultativă a locuinței care te protejează pe deplin este GARANT AMPLUS de la OMNIASIG Vienna Insurance Group.

GARANT AMPLUS de la OMNIASIG este o poliță special creată pentru a răspunde nevoilor tale de asigurare, oferindu-ți posibilitatea de a-ți asigura locuința, alte construcții de pe lângă casă (magazii, garaje, piscină etc.), bunurile din locuință (mobilier, covoare, electronice, obiecte casnice, instrumente muzicale, unelte, etc), precum și răspunderea civilă a ta, a membrilor familiei tale sau a persoanelor care locuiesc împreună cu tine, pentru eventuale prejudicii (vătămări corporale și/sau pagube la bunuri) cauzate unor terțe persoane (vizitatori, trecători, vecini).


Asigurarea GARANT AMPLUS îți oferă protecție în fața fenomenelor naturale (cutremur, inundații, alunecări de teren, furtună, vijelie, grindină, greutatea zăpezii s.a.), a riscurilor mai frecvente precum incendiile sau exploziile, sau în fața altor riscuri cât se poate de reale precum vandalismul, furtul bunurilor prin efracție/tâlhărie sau inundarea de la apartamentele vecine.

În plus, în cadrul poliței de asigurare, OMNIASIG îti oferă GRATUIT un serviciu rapid de ASISTENȚĂ TEHNICĂ LA DOMICILIU, pentru un număr nelimitat de evenimente produse în perioada asigurată. Prin acest serviciu de ASISTENTĂ TEHNICĂ LA DOMICILIU ai la dispoziția ta permanent instalatori, electricieni, dulgheri, tâmplari, geamgii sau lăcătuși care vor veni rapid să îți rezolve problema. Astfel, dacă ți s-a stricat centrala termică, ți s-a spart o țeavă, ți s-a blocat cheia în ușă sau ai uitat cheile înăuntru și nu mai poți intra în casă, tot ce trebuie să faci este să suni la call center-ul disponibil non-stop și un specialist va sosi la tine acasă în maxim 3 ore, dacă stai în Bucuresti, sau în maxim 5 ore pentru alte localități, pentru a efectua reparațiile de urgență.


Alte beneficii ale unei asigurări facultative a locuinței GARANT AMPLUS:

- Posibilitatea de plată și în 2 sau 4 rate


- 15 zile perioadă de grație pentru plata ratelor de primă (în perioada de grație, polița de asigurare rămâne în vigoare, cu condiția ca rata să fie achitată în acest interval)

- PLATA RAPIDĂ a daunelor mici (de maxim 1.500 lei). Astfel, pentru daunele produse ca urmare a riscurilor de apă de conductă și refulare, inundare (efectul apei), răspundere civilă (ca urmare a riscurilor menționate anterior), OMNIASIG îți plătește despăgubirea în maxim 3 zile de la data în care s-a făcut avizarea de daună la call center, fără constatare, fără alte acte și hârtii necesare, doar pe baza devizului telefonic.


GARANT AMPLUS este un produs care face parte din campania OMNIASIG ”Asigurare cu Valoare”. Până la data de 5 august 2015, pentru toate polițele vândute, OMNIASIG va aloca fonduri ce vor susține proiectele inițiate de Ivan Patzaichin și Asociația ”Ivan Patzaichin – Mila 23” pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor din Delta Dunării. Prin această campanie, OMNIASIG Vienna Insurance Group dă un plus de valoarea produselor sale, implicându-i activ și pe clienții săi în susținerea unor proiecte de interes național, așa cum este Delta Dunării.