monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Tetarom II se extinde

Capitalul social al Tetarom a fost aprobat în ședința de Consiliu Local.

(P) Tetarom II se extinde

Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca,  în calitate de acţionar a Municipiului Cluj-Napoca al Tetarom S.A, s-a întrunit în şedinţă ordinară și  a emis o hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare a unui teren în suprafață de 11.550 mp, situat în municipiul Cluj-Napoca, in proximitatea Parcului Industrial Tetarom II, unde se află compania Emerson şi a aprobat majorarea capitalului social al S.C. Tetarom S.A., prin aport în natură, cu acest teren.

Conform raportului de evaluare, valoarea terenului este de 308.000 euro, echivalent a 1.365.000 lei, la cursul de schimb BNR euro/lei din data de referinţă a evaluării,( 24.03.2015).


De asemenea s-a mai aprobat:

Majorarea numărului de acţiuni, de la 1.414.051, la 1.550.551 acţiuni cu valoare nominală de 10 lei/acţiune, prin emiterea unui număr de 136.500 acţiuni noi, atribuite în totalitate acţionarului Municipiul Cluj-Napoca, care subscrie şi varsă în totalitate aportul în natură, constând în terenul identificat  în raport.


Noua structură a acţionariatului societăţii Tetarom S.A.

Modificarea şi completarea actului constitutiv şi a statutului societăţii.


 În ultimii ani, în urma numeroaselor solicitări din partea clienților, terenul din Tetarom II a devenit insuficient, pentru nevoile celor locați acolo.

Este de bun augur faptul că de fiecare dată, autoritățile locale vin în întâmpinarea solicitărilor clienților noștri, care aduc în zonă și Clujului în ansamblu, plus valoare prin locurile de muncă nou creată și prin taxele și impozitele cu care aceștia contribuie la bugetul local.


Menționăm că doar compania Emerson, cel mai mare client din Tetarom II, a realizat investiții în valoare de 82 milioane Euro și a creat peste 2210 locuri de muncă (până la sf. anului 2014).

Etichete: emerson tetarom