monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Farmec extinde gama Gerovital H3 MEN cu noi produse dedicate îngrijirii părului și pielii bărbaților

Farmec îmbogățește gama Gerovital H3 MEN cu trei sortimente de șampon dedicate îngrijirii părului bărbaților și cu o nouă loțiune după ras cu efect de hidratare, produse eficiente și accesibile consumatorilor.

Părul și scalpul bărbaților prezintă caracteristici diferite de cel al femeilor, tocmai de aceea specialiștii GEROVITAL au creat noi sortimente de șampoane care să răspundă nevoilor de îngrijire specifice bărbaților. Fiecare dintre cele trei sortimente are la bază o formulă inovatoare cu ingrediente unice, concepută special atât pentru tipul de păr, cât și pentru problema căreia i se adresează. 

Șamponul  Hidratant Gerovital H3 MEN este creat  în special pentru persoanele care fac mult sport. Activitățile sportive desfășurate în mod frecvent presupun o șamponare zilnică a părului. Astfel, pe termen lung, acest lucru poate duce la o deshidratare mult mai rapidă a scalpului și a firului de păr. Tocmai de aceea, specialiștii GEROVITAL  au utilizat  in formularea samponului Hidratant Gerovital H3 Men ingrediente cu actiune blanda, care curata delicat , dar si  ingrediente care hidrateaza intens si favorizeaza  menținerea elasticității părului, având un efect reparator și asigurând o protecție îndelungată a firului de păr.


Șamponul degresant Gerovital H3 MEN are la bază o formulă inovatoare, special concepută pentru părul gras cu tendință de îngrășare accentuată. Sebumul în exces reprezintă principala cauza a îngrășării părului, acesta ducând atât la crearea unei senzații de disconfort, cât și la un aspect inestetic. Printr-o acțiune complexă la nivelul scalpului și al firului de păr, șamponul degresant Gerovital H3 MEN contribuie direct la reducerea secreției excesive de sebum, înlăturând aspectul gras și murdar al părului și redându-i acestuia un aspect sănătos și curat.

Șamponul regenerant Gerovital H3 MEN vine ca răspuns atât la problema frecventă a căderii părului, cât și la cea a degradării acestuia în urma expunerii lui zilnice la factorii nocivi din mediul extern. În timp, acest lucru face ca firul de păr să se subțieze, devenind ulterior fragil și casant. Una dintre cauzele principale ale acesor efecte constă în pierderea keratinei, o proteină aflată în mod natural în componența firului de păr ce-i asigură acestuia elasticitatea și-l protejează de agenții externi dăunători. Având în componența sa ingrediente precum keratina hidrolizată, șamponul regenerant Gerovital H3 MEN acționează direct asupra scalpului și firului de păr prin refacerea nivelului de keratină. Astfel, acesta îi redă fermitatea, strălucirea şi rezistenţa. De asemenea, exercită un efect tonic-stimulativ capilar, întărind rădăcina părului, stimulându-i creșterea și împiedicându-i căderea.


Pentru un confort sporit al pielii după bărbierit, specialistii Gerovital  au creat Loțiunea după ras Gerovital H3 MEN, care hidrateaza in profunzime, calmeaza iritatiile si ofera o senzatie de prospetime.

Gama Gerovital H3 MEN include produse românești pentru și după bărbierit  precum si alte produse pentru ingijirea fetei , corpului și a părului. îngrijirea feței și a corpului, gel de păr, deodorante. Produsele Gerovital H3 Men beneficiează de un raport calitate-preț corect, dovedit prin numărul crescut de utilizatori din România și din țările către care Farmec exportă produse.


Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.