monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) SalinaTurda, prezentă la ITB 2015 - Berlin - FOTO

Zilele trecute, Salina Turda a participat la ediţia 2015 a Târgului Internaţional de Turism de la Berlin, care a avut loc în perioada 4-8 martie 2015.

Târgul Internaţional de Turism de la Berlin este cel mai mare de acest gen din Europa având 26 hale cu o suprafaţă totală de aproximativ 35 hectare. La ediţia de anul acesta participă 180 ţări reprezentate de aproximativ 10.000 de expozanţi, printre care se numără şi România.

Salina Turda este prezentă în cadrul standului României alături de alţi 50 expozanţi din ţara noastră, prin reprezentanţii săi Adrian Soporan – specialist marketing  şi Atilla Lovasz  - ghid turistic.


La târgul de turism se prezintă Turda şi împrejurimile sale,  pachete de servicii ale centrului SPA Potaisa Turda, pe lângă deja binecunoscuta mină de sare de la Turda.

Prima zi de târg la standul amenajat de România s-a terminat cu o „Seară Românească” în cadrul căreia s-au desfăşurat spectacole folclorice şi s-au servit produse culinare tradiționale româneşti, fiind alături reprezentanţi ai Ministerului de Turism şi reprezentaţii ANAT.


Participarea la Târgul de Turism de la Berlin, alături de participarea de săptămâna trecută de la Târgul de Turism de la Budapesta face parte din strategia de promovare turistică a Salinei şi a obiectivelor aflate în administrare.

Prin numărul mare de vizitatori, Salina Turda s-a bucurat de toată atenția celor ce au vizitat pavilionul expoziţional al ţării noastre.