monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Vizită la nivel înalt în Căpușu Mare, județul Cluj

Cu ocazia inaugurării noului sediul al companiei RRS Transilvania SRL, producător și distribuitor la nivel național de sistem de scurgere metalic (jgheaburi și burlane) sub brandul Premium RAIKO, EcoRainline, Platinum RAIKO, Excelenta Sa, Domnul Marek Szczygiel, Ambasadorul Republicii Polone în România a făcut o vizită la sediul acesteia din localitatea Căpușu Mare nr. 310 jud. Cluj.

Cu ocazia vizitei, Excelenței Sale i-au fost prezentate planurile de dezvoltare ale companiei RRS Transilvania SRL, companie cu acționariat polonez reprezentată de dl. Tomasz Kurcin în calitate de Proprietar, dl. Narcis Sintoma în calitate de Manager precum și de dl. Marek Turski în calitate de Director Tehnic, care a expus detaliile tehnice și avantajele sistemului de scurgere metalic Premium RAIKO.

Compania RRS Transilvania SRL din Căpușu Mare jud. Cluj reprezintă doar una dintre "sucursalele" din Uniunea Europeană a firmei "mamă" RRS sp. z o.o. S.K.A., menită să deservească în prima fază piața de sisteme de scurgere din Transilvania, România iar ulterior Europa de Est.


Investițiile companiilor polone în România sunt în plină expansiune și de bun augur pentru o piață care are nevoie și absoarbe cu succes astfel de proiecte iar acest gen de evenimente sunt binevenite și constituie o garanție a relațiilor româno-polone.