Economie

Piața imobiliară clujeană îşi prezintă oferta la Târgul „Acasă de la A la Z”

Pentru clujenii interesaţi de achiziţionarea sau construirea unei locuinţe, weekendul 17 -19 Octombrie aduce cel mai important eveniment din domeniu: Târgul de imobiliare, construcţii şi amenajări „Acasă de la A la Z”.

Vreme de 3 zile, Polus Center Cluj va găzdui un eveniment dedicate persoanelor care îşi doresc o locuinţă. Agenţii imobiliare, constructori şi dezvoltatori, firme care comercializează materiale de construcţii, instalaţii şi mijloace de încălzire neconvenţionale, producători sau distribuitori de mobilier, firme care comercializează produse electrocasnice şi bănci cu soluţii de creditare aferente nevoilor clientului, cu toţii pot fi găsiţi în cadrul Târgului Acasă de la A la Z.

„Majoritatea expozanţilor vor pune la bătaie oferte şi promoţii care îi vor ajuta pe clujeni să se decidă mult mai uşor cu privire la achiziţia finală. Vizitarea unui astfel de târg este modalitatea cea mai simplă de informare şi chiar achiziţionare a bunului dorit. Piaţa imobiliară dă semne clare de revenire, încă de la începutul acestui an, prin urmare estimăm că un eveniment de acest fel nu poate fi decât benefic pentru oraş” au declarat organizatorii târgului imobiliar.


„La fel ca la ediţiile anterioare ne bucurăm de susținerea companiei Ambient, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de materiale pentru construcții și finisaje, care va fi prezentă la eveniment ca și partener principal” a mai declarat Anca Știr.

„Acasă de la A la Z” – Târg de imobiliare, construcții și amenajări își așteaptă vizitatorii în perioada 17 -19 octombrie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!

Ultimele Stiri
abonare newsletter