monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) CLUJ CONSTRUCT un singur site, sute de firme specializate din Cluj

Peste 400 de firme specializate din Cluj din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare şi industrie s-au înscris într-un proiect prin care cei care au nevoie de un astfel de produs sau serviciu pot găsi cele mai bune opţiuni la un click distanţă.

Ghidul CLUJ CONSTRUCT face pare din REȚEAUA CONSTRUCT care este un proiect de site-uri locale și prezintă furnizorii specializați din domeniul amenajărilor, construcţiilor, industriei de pe plan local.

În acest moment, reţeaua conține peste 1.000 de firme de specialitate din marile oraşe ale ţării: Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa şi Timişoara. Aici, vizitatorii pot găsi firme de specialitate, cu date de contact actualizate și firmă beneficiază de o pagină unică în care își prezintă în detaliu produsele sau serviciile.


Avantajul firmelor care se înscriu în această reţea online constă în primul rând în vizibilitatea pe care o dobândesc. În plus, orice firmă are nevoie de referinţe online de specialitate, mai mult decât prezenţa pe listele de firme cu date fiscale.

„Fiecare firmă trebuie să investească online în site-ul propriu, promovarea site-ului propriu şi nu trebuie să lase la urmă referinţele de calitate. Înainte ca vizitatorii să se transforme în clienţi, majoritatea dintre aceștia caută informaţii adiţionale despre firmă, produsele sau serviciile acesteia. Astfel, prezenţa pe site-uri de specialitate influenţează rapid vizitatorul în decizia sa şi considerăm că investiţia în referinţe de calitate este o acţiune complementară necesară altor acţiuni de promovare online”, explică dezvoltatorii site-ului SC Live Communications SRL.


Un exemplu concret este faptul că fiecare firmă prezentă în Reţeaua Construct înregistrează sute sau chiar mii de vizualizări pe an şi în multe cazuri, utilizatorul postează cereri de ofertă direct aici, sărind peste site-ul firmei.

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor din domeniile amenajări, construcții industrie, apelați cu încredere la firmele specializate deja prezente pe GHIDUL CLUJ CONSTRUCT.