Economie

A fost publicată lista cu firmele acceptate în Programul "Rabla"

Lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice acceptate şi respinse în Programul "Rabla 2014" a fost postată pe site-ul AFM.

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă închiderea unei noi etape de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice în Programul „Rabla 2014”.

„În această etapă au fost analizate un număr de 332 dosare depuse de persoane juridice si instituții publice. Din acestea, 109 dosare au fost acceptate pentru 673 autovehicule și 223 dosare au fost respinse”, se arată într-un comunicat al instituţiei. De asemenea, în Comitetul de avizare al AFM au fost acceptate şi 17 contestații pentru 28 autovehicule.


Lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice care au fost acceptate este publicată aici.

Firmele şi instituţiile publice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii începând de luni, 4 august 2014, în termen de 5 zile.


De asemenea, solicitanţii respinşi pot depune un nou dosar de acceptare, la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu, până la data de 1 septembrie 2014.

Până în prezent, la registratura AFM a fost înregistrat un număr total de 1.526 dosare.


Prin Programul "Rabla", Administraţia Fondului pentru Mediu a emis 3.000 de tichete pentru persoanele juridice şi instituţiile publice. În cele trei etape anterioare de evaluare și validare a cererilor au fost acceptate 262 de dosare pentru 874 autovehicule.

Ultimele Stiri
abonare newsletter