monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Compania de Apă ARIEȘ a participat la forumul româno-chinez

Organizat de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Cluj și Consiliul Județean Cluj, Forumul economic Cluj-Shandong a reunit joi, 26 iunie, la Cluj, la Grand Hotel Italia oameni de afaceri din Romania și China. Acest forum a avut ca scop crearea de parteneriate româno-chineze și dezvoltarea de proiecte „îndrăznețe” pentru zona noastră, spun organizatorii.

Compania de Apă Arieş a participat la forumul româno-chinez

La întâlnire au participat: directorul general al CAA, Cristian Octavian MATEI, managerul de proiect, Bogdan Bobic și șeful serviciului Logistică din cadrul firmei, Dorin Apahidean.  

Scopul participării a fost de a descoperi noi oportunități de afaceri între CAA și alte firme de profil.


Astfel, s-au pregătit și împărțit mape de prezentare a firmei, materiale care promovează și descriu activitatea CAA și s-au făcut schimburi de cărți de vizită. Compania de Apă a făcut deja un obicei în a-și arăta deschiderea față de  tot ce înseamnă dezvoltarea firmei pe termen mediu și lung. Eventuale parteneriate care trec de granițele țării, nu pot aduce decât avantaje atât societății, cât și clienților acesteia.

Între județul Cluj și Provincia Shandong din Republica Populară Chineză, a cărei viceguvernator onor. XIA Geng prezent la întâlnire, a fost semnat în data de 5 mai 2010, un protocol de colaborare cu scopul de a coopera pe termen lung, în domenii, precum: agricultura, industria, comerțul și alte domenii. Firma Tianyiuan Construction Group din China a fost prezentă la întâlnire. Acest grup activează în domeniile: construcții, inginerie autostrăzi, mecanică, instalații, structuri de oțel, construcții stații de epurare și infrastructură de apă. În prezent grupul are peste 6500 de angajați – personal economic și tehnic și peste 70 de filiale și sucursale.