Economie

Ramona Mănescu: Nu e mai importantă autostrada lui Dragnea decât Autostrada Transilvania

Fostul ministru al Transporturilor își atacă dur foștii colegi de guvernare. "Nu mi se pare mai importantă autostrada aceea la Alexandria decât autostrada Transilvania", a declarat Ramona Mănescu. Fostul demnitar liberal susţine că România trăieşte o realitate tristă: e singura ţară cu infrastructura praf.

sursa foto: arq.ro sursa foto: arq.ro

Fost ministru al Transporturilor, Mănescu critică lipsa de consecvenţă în derularea unor proiecte majore, cum ar fi autostrăzile. Ramona Mănescu s-a referit şi la noul tronson care ar urma să lege Bucureştiul de Alexandria, localitatea vicepremierului Liviu Dragnea, potrivit citynews.ro.

"Nu am nimic cu domnul Dragnea, dar nu mi se pare mai importantă autostrada aceea la Alexandria decât autostrada Transilvania, aşa cum nu mi se pare mai importantă autostrada aceea Alexandria faţă de Sibiu - Piteşti, care şi aia trebuie făcută la un moment dat", a declarat fostul ministru pentru LOOK TV.


Deşi mai sunt doar patru ani până când România va serba centenarul ca stat unitar, Ramona Mănescu reclamă faptul că încă nu există nici măcar o autostradă care să lege ţara de la un capăt la altul.

"Cred că am rămas singura ţară care are praf toată infrastructura. O ţară atât de mare cu un potenţial turistic, economic atât de mare. Nu avem cum să circulăm şi nu putem să ne atragem investitori atât cât ne-am dori", declară Ramona Mănescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter