monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Gerovital a obținut titlul de Superbrand 2013

Gerovital a obținut titlul de Superbrand 2013 la categoria „Îngrijire personală” în cadrul evaluării pe care Superbrands România o realizează an de an pentru recunoașterea brandurilor cu performanțe excepționale.

Cu o tradiție de peste 40 de ani, Gerovital, primul produs antiîmbătrânire din lume, a devenit una dintre cele mai cunoscute mărci românești la nivel național și internațional.

„Suntem extrem de onorați de reușita Gerovital, un brand cu tradiție și performanțe extraordinare, dar și un brand care are capacitatea să se reinventeze permanent”, spune Mircea Turdean, Directorul General Farmec Cluj Napoca.


„Experții Superbrands și consumatorii chestionați au apreciat Gerovital ca fiind o marcă «de încredere» și care «se diferențiază pe piață», ceea ce ne motivează să găsim soluții inovatoare care să ne mențină în topul preferințelor lor”, adaugă acesta.

Studiul a fost realizat în cea de-a doua parte a anului 2013, în două etape. În prima etapă, Consiliul Superbrands, format din 25 de experți în marketing, comunicare, branding și business, a evaluat brandurile în fucțiile de criteriile aplicate internaţional de către organizaţia Superbrands. În etapa a doua a cercetării, 1500 de consumatori cu vârsta cuprinsă între 18-54 de ani și-au exprimat preferințele în cadrul unei cercetări de piață realizate de Ipsos pentru identificarea brandurilor eligibile pentru statutul de Superbrand.


Farmec a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 138 milioane lei, cu 14% mai mare față de cele 121 milioane lei raportate în anul precedent.