monitorulcj.ro Menu
Economie

(A) Relaxare şi wellness la început de an

Dacă doriți să combinați îmbogățirea experienței culturale cu tratamentele medicale, de sănătate sau de relaxare, atunci Ungaria poate fi destinația care vi s-ar potrivi cel mai bine.

Relaxare şi wellness la început de an

Vă invităm să alegeţi cea mai potrivită dintre ofertele şi pachetele promoţionale din Ungaria, pentru Dumneavoastră!

Bălăceală

Parcurile acvatice din Ungaria satisfac nevoile dvs. de relaxare în apă pe toată durata anului. Aduceți copiii împreună cu bunicii pentru o zi de distracție în familie!


Toate marile stațiuni balneoclimaterice din țară oferă anumite zone de distracție pentru familie, fie că sunt piscine pentru copii sau tobogane de toate lungimile și curbele. Combinarea terapiei, relaxării și aventurii de-a lungul întregului an nu poate fi mai accesibilă ca în Ungaria.

Apa care vindecă

Apele care sunt benefice pentru corpul dvs. se împart în trei categorii. Apa termală care erupe din subteran și are o temperatură de 20°C sau mai mult. Datorită caracteristicilor geologice extraordinare ale Ungariei, temperatura apelor termale este aici de 30°C și mai mult. Apa minerală care provine din straturile apelor subterane, conține cel puțin 1 gram de minerale dizolvate la litru. Și apa medicinală, care este apă minerală cu efecte terapeutice demonstrate științific. În Ungaria, majoritatea apelor medicinale sunt ape termale.


Apa termală poate fi folosită ca remediu pentru diverse afecțiuni. Relaxarea în apă fierbinte ne eliberează de stres și neliniște, accelerând, astfel, mecanismul de vindecare al propriului corp. Apele subterane conțin elemente chimice pe care apele de suprafață nu le au, care transformă conținuturile minerale ale corpului dvs.  Sărurile din apă stimulează pielea, inducând eliberarea mediatorilor vasodilatatori.  Metabolismul dvs. este accelerat și sistemul dvs. elimină toxinele mult mai eficient. Apele termale au, totodată, și un efect de eliberare de durerile și crampele musculare.

Apa care înfrumusețează

Hotelurile balneoclimaterice oferă tratamente cosmetice și de înfrumusețare de înaltă calitate, combinând efectele benefice ale apei termale vindecătoare, pregătirea profesională și ultimele tendințe în terapie.


Apele Ungariei au o putere magică; prin urmare, consumați-le, bălăciți-vă în ele, îmbăiați-vă în ele și îndrăgostiți-vă de ele. Cum pot apele din Ungaria să vă îmbunătățească starea de sănătate și de bine? Mai întâi de toate, efectele medicale ale apelor noastre termale sunt neegalate în lume. Nu sunteți răsfățați doar în privința bugetului, ci, este foarte posibil, de asemenea, ca indiferent de ce afecțiune suferiți, să existe un remediu pentru aceasta în una din stațiunile balneoclimaterice din Ungaria. Și ce cale mai bună există pentru a le vindeca decât cea naturală?

Apa este sursa bunăstării mentale, spirituale și fizice, iar Ungaria este bogată în ape magice. Veniți să le explorați!


Idei de vacanţă: http://ro.gotohungary.com/idei-de-vacanta

Etichete: relaxare ungaria