monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Coral Impex a fost premiată în Dubai

Firma Coral Impex a făcut România mândră din nou fiind selectată de către World Confederation of Businesses - Confederaţia Mondială a Afacerilor (WORLDCOB) pentru a primi cel mai important premiu al mediului de afaceri din lume: " BIZZ 2013".

(P) Coral Impex a fost premiată în Dubai

Acest premiu a fost acordat în data de 29 septembrie 2013, la ceremonia de gală desfăşurată la Atlantis The Palm, Dubai, Emiratele Arabe Unite. Experienţa dovedită şi creşterea constantă a companiei sunt motivele pentru care WORLDCOB şi-a exprimat dorinţa de a onora şi premia SC Coral Impex SRL şi echipa sa, cu cea mai importantă recunoaştere de afaceri din lume.

Mai mult decât atât, Organizaţia internaţională de afaceri WORLDCOB, care se ocupă cu recunoaşterea şi stimularea creşterea celor mai remarcabile companii şi a celor mai redutabili oameni de afaceri din lume, a inclus Coral Impex între membrii WORLDCOB, alături de marile companii din 80 de ţări.În luna iulie a acestui an firma Coral Impex a fost premiată și în cadrul Summitului Liderilor de Afaceri, din Montreux (Elveţia) organizată de către Adunarea Europeană de Business (EBA, Oxford, Marea Britanie). Cu această ocazie i-au fost decernate premii de prestigiu internaţional în sfera calităţii şi a managementului: Premiul Internaţional "Best Enterprise" (Cea mai bună Companie) şi iar managerului acesteia, Dl. Alexandru Badea, în semn de recunoaştere a excelentei reputaţii în business, management eficient şi dezvoltare constantă, i-a fost decernat titlul de "Cel mai bun Manager al Anului".

 

Etichete: coral impex dubai