Economie

CJ Cluj dă liber la extinderea Tetarom I

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a publicat pe SEAP anunţul de licitaţie privind atribuirea Contractului de lucrări pentru „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Clădiri, Extindere şi Modernizare Infrastructură”. Proiectul este finanţat prin fonduri europene.

Valoarea estimată a lucrării este de 53 mil. de lei fără TVA şi presupune devierea unor reţele electrice şi utilitare şi realizarea altora noi, precum şi extinderea reţelei de drumuri din parcul industrial şi amenajarea unor noi parcări. Câştigătorul licitaţiei va mai trebui să construiască imobile pentru birouri, un nou sediu administrativ şi o  hală de depozitare.

Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 22 octombrie 2013, ora 11:00, termenul limită de depunere fiind 22 octombrie 2013, ora 9:00.  Termenul de execuţie a lucrărilor este de 17 luni de la data semnării contractului.


CJ anunţă că dupa finalizarea acestui proiect de extindere a parcului industrial Tetarom I, în noile utilităţi de producţie vor avea acces firmele specializate în software, electronică, telecomunicaţii, automatizări industriale, logistică, depozitare şi servicii de uz general.

Implementarea proiectului s-a demarat pe 27 aprilie 2013, termenul de finalizare fiind 27 iulie 2015. Valoarea totală a proiectului de extindere a parcului industrial este de peste 69 de mil. de lei, din care aproape jumătate sunt nerambursabili.

Ultimele Stiri
abonare newsletter