Economie

CJ Cluj a stabilit lista preţurilor fructelor şi legumelor din Piaţa Agro Transilvania

Consiliul Judeţean Cluj a stabilit o listă a preţurilor pentru produsele agro-alimentare, provenite direct de la producători, ce se comercializează în Piaţa Agro Transilvania din Cluj-Naspoca.

Reprezentanţii CJ Cluj au dorit realizarea unei liste de preţuri pentru produse agricole din Piaţa Agro Transilvania, pentru a se evita concurenţa şi de asemenea pentru ca locuitorii oraşului să fie informaţi în legătură cu produse comercializate aici direct de la producători dar şi cu preţurile la care ele pot fi cumpărate, mai ales acum, în plin sezon al fructelor şi legumelor de vară, dar şi al apropierii perioadei conservelor pentru iarnă.

Aceste preţuri sunt cele de referinţă ale producătorilor şi se fixează în fiecare dimineaţă în funcţie de produsele de calitatea I cele mai vândute.


CJ Cluj mai anunţă clujenii că, pentru a  ajunge la Piaţa Agro Transilvania a fost prelungită linia de autobuz nr. 8 care va duce până în incinta Pieţei, unde există o staţie proprie special amenajată, intervalele de aşteptare între curse fiind de aproximativ 20 de minute.

De asemenea, în urma încheierii unui acord între Agro Transilvania şi Municipiul Cluj-Napoca s-a convenit ca preţurile de vânzare din pieţele de pe raza municipiului sa nu depăşească dublul preţurilor din această piaţă, în vederea realizării unui comerţ modern, civilizat şi nespeculativ.


Persoanele interesate, pot consulta lista preţurilor produselor agricole comercializate în Piaţa Agro Transilvania, în documetul ataşat mai jos.

Ultimele Stiri
abonare newsletter