Economie

Iulius Mall are trei chiriaşi noi: EVOLIO, CHIC VILLE şi SABRINI

Trei magazine noi s-au deschis de curând în centrul comercial Iulius Mall. Este vorba despre EVOLIO, specializat în accesorii multimedia high-tech, CHIC VILLE, magazin de decor vintage şi SABRINI, un magazin elegant de bijuterii şic şi ceasuri de la cele mai apreciate mărci în domeniu.

Magazinul de accesorii multimedia high-tech Evolio Magazinul de accesorii multimedia high-tech Evolio

Potrivit reprezentanţilor Iulius Mall Cluj magazinul Evolio, unul dintre cele mai importante nume din industria de IT&C din România, a fost deschis recent în spaţiul comercial clujean. Situat la parter, în apropierea Il Passo, Evolio pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de gadget-uri, care pot fi testate înainte de a fi cumpărate. Pasionaţii de high-tech vor găsi la Evolio accesorii şi echipamente inteligente, precum tablete, eBook Readere, netbook-uri, produse de telecomunicaţii şi GPS-uri. Magazinul de la Iulius Mall Cluj este cel de-al treilea din ţară, după cele de la Bucureşti. În anul 2008, Evolio a devenit cea mai puternică marcă de sisteme GPS din Romȃnia, iar în 2011, al treilea jucător pe piaţa autohtonă de tablete PC.

Chic Ville este cel de-al doilea retailer care a deschis recent un magazin în Iulius Mall Cluj. Poziţionat la parterul mall-ului, lângă brandurile Swarovski şi Massimo Dutti, Chic Ville se adresează persoanelor care iubesc produsele de amenajare şi decoraţiuni cu un aer clasic, vintage sau industrial-contemporan. În noul magazin, clienţii vor găsi o colecţie de peste 9.500 de articole, unele fabricate manual, în număr limitat, precum şi o întreagă gamă de produse aparte. Printre acestea se numără: mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, sofale, birouri, dulapuri), obiecte din sticlă, ceramică, accesorii pentru bucătărie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative şi cadouri.


Sabrini, a treia noutate din Iulius Mall Cluj, oferă o generoasă colecţie de ceasuri, instrumente de scris, bijuterii şi verighete, din argint sau aur, cu diamante sau pietre preţioase, toate purtând semnătura celor mai cunoscuţi maeştri în domeniu. Magazinul este situat la parterul mall-ului, lângă Massimo Dutti. Până pe 31 august 2013, Sabrini îi aşteaptă pe clienţi cu preţuri atrăgătoare, cu termen de execuţie de 14 zile la verighete şi cu reduceri de până la 50% la ceasuri şi bijuterii. Prezent în peste 10 oraşe importante din ţară, cu peste 15 magazine, Sabrini este distribuitor autorizat al mai multor mărci de renume precum: Tag Heuer, Pandora, Longines, Tissot, Kissing Diamonds, Calvin Klein, Swatch, DeRuvo, Blanco’s, Bibigi, Tissot, Carla M, Shinsaki, Fossil, Waterman şi Parker.

Etichete: iulius mall
Ultimele Stiri
abonare newsletter