monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) AEGON a lansat o nouă campanie de recrutare: Noi oportunităţi de carieră pentru clujeni

Clujenii care sunt interesaţi să urmeze o carieră în domeniul financiar, vor să se reprofileze sau să îşi suplimenteze veniturile, pot beneficia de una dintre cele 80 de oportunităţi de carieră oferite de AEGON. Noii membri ai echipei vor face parte din recent lansata reţea de distribuţie AEGON Office, al cărei prim punct de lucru se află în cartierul Gheorgheni. Campania de recrutare se va încheia sâmbătă, 15 iunie 2013.

AEGON, singura multinaţională din industria financiară cu sediul central în Cluj‑Napoca, îşi extinde semnificativ activitatea, context în care derulează şi această amplă campanie de recrutare. Compania recrutează consultanţi financiari, unit manageri şi manageri de agenţie, în condiţiile în care piaţa de profil stagnează în România şi tot mai multe companii se retrag sau îşi reduc din echipe.


”Primul val de recrutări are loc la Cluj‑Napoca, unde avem 80 de oportunităţi de carieră deschise, urmând să ne dezvoltăm echipa şi în Bucureşti, Sibiu şi Arad. Sunt încurajaţi să aplice candidaţii cu sau fără experienţă în domeniul asigurărilor, care vor să îşi continue drumul profesional în cadrul unei companii stabile, dedicate pieţei româneşti”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO AEGON.

Cei recrutaţi vor promova responsabilitatea financiară pe termen mediu şi lung, oferindu‑le suport clienţilor pentru a lua cele mai bune decizii în materie de asigurări de viaţă şi pensii private. Totodată, aceştia vor avea oportunitatea să se dezvolte alături de o echipă de specialişti cu experienţă, vor participa la traininguri profesionale asigurate de companie, vor beneficia de venituri consistente şi de recunoaşterea performanţei profesionale, printr‑o grilă generoasă de comisionare.


Persoanele interesate de aceste posturi pot aplica prin intermediul site‑ului de recrutare www.AEGONcareers.ro, telefonic, la numarul 0364.425.999, sau îşi pot trimite CV‑ul la adresa recrutare@AEGON.ro. Ei vor primi detalii privind oportunitatea de carieră aleasă şi beneficiile aferente acesteia, respectiv despre companie şi procesul de selecţie. Data limită pentru prima etapă a selecţiei este 15 iunie 2013.

Reţeua de distribuţie AEGON Office este formată din agenţiile asigurătorului, prin care sunt distribuite soluţiile proprii de pensii private şi asigurări de viaţă ale companiei olandeze.


Grupul AEGON

Grupul AEGON este, la nivel mondial, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii financiare, specializat în asigurări de viaţă, planuri de pensii şi soluţii investiţionale.

Cu sediul central în Olanda şi cu o experienţă dovedită în domeniul financiar de peste 160 ani, AEGON activează cu succes în peste 20 de ţări de pe patru continente. Prin intermediul celor peste 27.000 de angajaţi, Grupul contribuie semnificativ la realizarea obiectivelor personale şi profesionale a peste 47 milioane de clienţi.


AEGON a încheiat primul trimestru al anului 2012 cu un profit net de 521 de milioane de euro, în creştere cu 59% faţă de perioada similară a anului 2011, depăşind aşteptările de profit estimate la finalul anului trecut. De asemenea, şi pe segmentul de pensii private Grupul AEGON a înregistrat o creştere de 3% a profitului operaţional brut de 425 de milioane de euro.

AEGON în România

Grupul AEGON are primul contact cu piaţa din România în anul 2007, când înfiinţează compania de pensii private BT AEGON, în urma unui parteneriat cu Banca Transilvania.


În vederea consolidării poziţiei sale pe piaţă financiară locală, AEGON achiziţionează la începutul lui 2009 participaţia Băncii Transilvania în compania de administrare a fondului de pensii. Astfel, astăzi, compania de pensii este deţinută integral de grupul AEGON.

La începutul lui 2008, AEGON pune bazele unei companii de asigurari de viaţă în România, iar în 2009 lasează un nou parteneriat cu Banca Transilvania care deschide pentru AEGON prezenţa în piaţa de bancassurance din România. În anul 2010 AEGON câştigă premiul anului pentru cel mai creativ produs de asigurare vândut prin reţele bancare.