Economie

Vânzările Ursus au crescut cu 23% în ultimul trimestru din 2012

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/22/ursus-olimpic3.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Grupul SABMiller, al doilea mare producător de bere la nivel mondial, prezent în România prin intermediul Ursus Breweries, a raportat o creştere de 23% a volumului vânzărilor în ţara noastră pentru ultimele trei luni ale anului trecut, potrivit unui comunicat transmis azi de companie. </strong></p>

 


În perioada aprilie-septembrie din 2012, volumul vânzărilor de bere ale SABMiller în România a crescut cu 25% faţă de perioada corespunzătoare a anului anterior.

În Europa, SABMiller a raportat o creştere a volumului vânzărilor mult inferioară rezultatelor locale, de doar 1% motivată prin încrederea scăzută a consumatorilor.


La nivel mondial, SABMiller a înregistrat în ultimele trei luni ale anului trecut o creştere organică de 2% a volumului vânzărilor de bere, care urcă la 6% după includerea efectului diverselor achiziţii şi vânzări de active operate de companie în 2012. Veniturile au crescut cu 8% în bază organică, respectiv 17% în formă brută, notează compania.

Ursus Breweries deţine unităţi de producere a berii la Cluj-Napoca, Timişoara, Buzău şi Braşov. Este cel mai important producător de bere din ţară, având ca şi mărci de bere: Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Stejar, Azuga, Peroni Nastro Azzurro, Miller şi brandurile firmei Pilsner Urquell

Ultimele Stiri
abonare newsletter