Economie

Romexpo face ochi dulci firmelor din Cluj

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/02_ziua/romexpo-doru-simovici-stef.jpg" border="0" alt="romexpo Doru Simovici, Stefan Dimitriu, conf camera de comert" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ieri, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Cluj a avut loc o prezentare a manifestării expoziţionale “ITP Expo” - Expoziţie Internaţională de Textile şi Pielărie.</p>

Manifestarea expoziţională va avea loc la Romexpo în perioada 31 martie-03 aprilie şi a fost creată cu scopul de a realiza o platformă de afaceri pentru industria de profil din România şi din străinătate. Doru Simovici, directorul general al Romexpo, prezent ieri la Cluj-Napoca, a explicat că ITP Expo se adresează, în primul rând, producătorilor români, care sînt invitaţi să-şi prezinte brandurile proprii şi colecţiile şi care vor avea astfel posibilitatea să întîlnească la târg comercianţi români şi străini. Simovici a mai explicat că firmele care doresc să participe la acest eveniment se pot înscrie până pe 15 martie, documentaţia de participare fiind disponibilă pe site-ul www.itp-expo.ro. Târgul va cuprinde trei componente – „Contractare”, „Evenimente specifice” şi „Vânzare în pavilioane separate”.

Întâlnirea de ieri a făcut parte dintr-o serie de acţiuni de prezentare pentru mediul de afaceri a principalelor coordonate ale programului expoziţional din acest an organizat în complexul din Capitală. Romexpo îşi propune organizarea în acest an a 62 de târguri şi expoziţii, din domenii precum agricultura, industria alimentara, constructiile, industria usoara, sănătatea, turismul etc.


Potrivit reprezentanţilor CCI Cluj, firmele membre care participă la târgurile organizate de Romexpo beneficiază de un discount de 20% la tarifele de listă ale organizatorului, în contextul în care instituţia e reprezentantul Romexpo în judeţul Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter