Economie

Deloitte România și-a sărbătorit la Cluj 20 de ani de activitate

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/16/img_3584-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deloitte a sărbătorit joi seara peste patru ani de activitate pe piața locală și 20 de ani la nivel național, printr-un cocktail aniversar la care au participat reprezentanți de top ai comunității de afaceri și ai autorităților locale, alături de liderii firmei din România.</strong></p>

 

Evenimentul a început cu o prezentare a celor mai importante repere ale celor 20 de ani de activitate în România, susținută de Adriana Lobdă, coordonator al biroului din Cluj și partener în cadrul companiei.


Inaugurat în mai 2008, biroul Deloitte din Cluj-Napoca furnizează servicii de audit mai multor companii private şi instituţii publice din regiune. „Ca lider, trebuie să crești un business, dar și o echipă. Până în acest moment, ne-am concentrat eforturile pe dezvoltarea echipei de auditori. Ne propunem însă ca în viitorul apropiat să adăugăm la competențele locale și servicii de consultanță fiscală, financiară și de management”, a spus Adriana Lobdă. Ea a vorbit și despre implicarea companiei în susținerea mai multor proiecte din această zonă „În cei aproape cinci ani de prezență în Cluj, Deloitte a căutat întotdeauna să își aducă contribuția la comunitatea locală, atât prin sprijinul acordat partenerilor noștri de afaceri și mediului de business în general, cât și prin implicare activă în societate și mediul educațional. Aș putea enumera câteva inițiative, cum ar fi participarea colegilor mei la competiția Crosul Companiilor, contribuția la filmul de prezentare «Cluj-Napoca, Heart of Transylvania», colaborarea cu instituțiile de învățământ superior, sprijinul acordat comunității artistice locale prin sponsorizarea proiectelor culturale și implicarea în diverse asociații profesionale sau de afaceri, care urmăresc să încurajeze dezvoltarea antreprenorilor din regiune”.

Invitații la evenimentul aniversar au asistat apoi la o prezentare pe tema „Managementul riscului în dreptul concurenței”, susținută de Andrei Burz-Pînzaru, partener în cadrul departamentului de Servicii Juridice.


Printre invitații la evenimentul aniversar s-au numărat personalități importante ale mediului de afaceri, precum Horia Ciorcilă (BT), Călin Văduva (Fortech), Ștefan Vuza (SCR Group), Ovidiu Turcu (OTC Group) și reprezentanți ai administrației publice clujene. Seara s-a încheiat cu un cocktail și o atmosferă muzicală propice discuțiilor de afaceri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter