Economie

BLACK FRIDAY 2012, singura zi din an în care românii cheltuie peste 10 mil. euro pe IT&C

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/15/vinerea-neagra-silviu-matei.jpg" border="0" width="450" height="256" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Black Friday 2012 va avea loc pe 23 noiembrie, iar eMag, retailerul online care a importat cu succes anul trecut pe piaţa locală conceptul american, lucrează la ediţia din acest an a evenimentului, la fel ca alţi jucători din retailul online IT&amp;C, arată Mediafax.

"Pot să spun deocamdată că organizăm cel mai tare eveniment de shopping (…). Dacă anul trecut când l-am introdus a fost apreciat de clienţi, anul acesta va fi spectacol", a spus pentru ZF Iulian Stanciu, directorul general al eMag, refuzând să ofere alte detalii.


Anul trecut eMag a vândut de 8 mil. euro de Black Friday. Retailerii locali au început deja să anunţe că sunt gata pentru evenimentul de shopping care va avea loc în acest an în jurul datei de 23 noiembrie.

"Site-ul KOYOS.ro a investit în platformele tehnice (procesoare şi memorii), magazinul online beneficiind de o suplimentare a capacităţii serverelor. KOYOS.ro suportă acum cu 500% mai mulţi vizitatori simultan faţă de anul trecut", potrivit oficialilor companiei. Koyos.ro va oferi reduceri de până la 80% pentru "sute de repere", care includ în acest an şi electrocasnice mari şi produse pentru baie.


Şi F64.ro, cel mai mare retailer local specializat în vânzarea de aparate foto-video şi accesorii, va participa în acest an la "Black Friday", iar reducerile vor fi de până la 50%. "Reducerile se vor aplica atât aparatelor foto din categoria compactelor, cât şi DSLR-urilor şi aparatelor profesionale high-end".

Ultimele Stiri
abonare newsletter