Economie

23 noiembrie va fi vinerea reducerilor!

<p><strong>„Black Friday” sau „Vinerea neagră” este sărbătorită anul acesta în România pe data de 23 noiembrie. Cu acest prilej marile magazine se vor întrece în a oferi preţuri şi reduceri cât mai bune, astfel încât să atragă clienţi cât mai mulţi şi implicit profituri considerabile.</strong></p>

 

În 2012 consumatorii din România sărbătoresc cea de-a doua ediţie, singura zi care, în viziunea retailerilor, conţine reduceri şi discounturi cât pentru toate cele 365 de zile ale anului.


Originile Black friday sunt bine plasate în Statele Unite ale Americii, ziua cea mare a preţurilor mici fiind împrumutată cu succes pentru prima dată în România anul trecut.

De atlfel, succesul înregistrat de magazinele online, retaileri sau distribuitorii de produse IT&C a fost atât de mare în 2011, încât aceştia au înregistrat probleme cu stocurile.


Consumatorii pot cumpăra la tarife înjumătăţite electrocasnice, laptop-uri, tablete, telefoane sau orice alte produse care intră sub incidenţa reducerilor.

În Statele Unite ale Americii „Black Friday” a fost un adevărat câmp de luptă pentru clienţi. Au fost raportate cazuri de violenţă soldate cu răniţi grav. În 2011 mai multe persoane au fost împuşcate în parcările centrelor comerciale, agresorii încercând să fure de la aceştia produsele cumpărate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter