Economie

DACIA a lansat noile modele pe piaţa românească

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/14/dacia.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Dacia-Renault a lansat, marţi seară, pe piaţa românească, cele trei modele Dacia, care au fost prezentate în premieră în urmă cu o lună la Salonul Auto de la Paris. La eveniment au participat manageri ai companiei, printre care directorul de operaţiuni pentru zona Europa şi Mediterană şi directorul uzinei de la Piteşti, precum şi preşedintele Traian Băsescu, alături de consilierii prezidenţiali Bogdan Drăgoi şi Daniel Funeriu, arată Mediafax.

Dacia a prezentat la finele lunii septembrie, în prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway.


Sandero şi Sandero Stepway pot fi comandate în România de la 1 octombrie, la preţuri pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusă.

Noul Logan este introdus la opt ani de la apariţia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, în timp ce Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului.

abonare newsletter