Economie

Conversaţii mai lungi cu extraopţiunile de la COSMOTE!

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/16/hs categoria imagini - web.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Chiar daca sezonul de vacanţă s-a terminat, iar toamna se instalează încet, încet, convorbirile la telefon cu cei mai buni prieteni vor fi întotdeauna o prioritate.

De aceea, COSMOTE aduce extraopţiuni cu mii de minute în reţea incluse, dar şi sute de minute naţionale/internaţionale, astfel că veţi putea vorbi oricât doriţi cu rudele şi prietenii, chiar dacă aceștia sunt plecaţi în străinătate. Clienţii COSMOTE cu cartelă preplătită se vor putea bucura de mai multe beneficii cu aceste extraopţiuni şi vor putea explora mai mult cu traficul de date inclus.


Extraopţiunea Explore provoacă utilizatorii de cartelă preplătită să exploreze şi chiar să depăşească limitele comunicării. Aceştia beneficiază de 100 de minute/SMS-uri naţionale, 2000 de minute/SMS-uri în reţeaua COSMOTE, 2.000 de minute în reţeaua fixă Romtelecom şi 25 MB de trafic de date inclus, totul pentru doar 5 euro credit lunar. Pe lângă această extraopţiune, clienţii COSMOTE îşi pot extinde beneficiile primite, pentru a explora şi mai mult, activând on-top-ul More cu 1 euro credit. Astfel, clienţii beneficiază, în plus, de 20 de minute internaţionale pe fix şi mobil şi 125 MB trafic de date.

Extraopţiunea Freedom permite mai multă libertate de comunicare prin multitudinea de beneficii incluse. Astfel, pentru 6 euro credit lunar, utilizatorii cartelei beneficiază de 130 minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale, 2.500 minute/SMS-uri în reţeaua COSMOTE, 2.500 de minute în reţeaua fixă de telefon Romtelecom şi 25 MB trafic de date.


Noua extraopţiune Full Power oferă mai multă putere de comunicare clienţilor COSMOTE. Aceasta include 180 de minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale, 3.000 de minute/SMS-uri în reţeaua COSMOTE, 3.000 de minute în reţeaua fixă Romtelecom şi 25 MB trafic de date.

În plus, clienţii care deţin un smartphone şi vor să se bucure mai mult de capabilităţile acestuia, îşi pot activa, pe lângă extraopţiunile Freedom şi Full Power, on-top-ul Free+. Astfel, 125 MB trafic de date şi 20 de minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale sunt disponibile pentru doar 1 euro credit în plus.


Minutele internaţionale incluse în cele trei oferte pot fi utilizate pentru apelurile pe mobil către Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada şi Israel, şi de asemenea pentru apeluri către reţelele fixe din statele membre ale Uniunii Europene, precum și din SUA, Canada şi Israel.

Extraopţiunile Explore, Freedom şi Full Power sunt disponibile pentru toţi utilizatorii Cartelei COSMOTE, promoţional, până la 27 septembrie.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter