Economie

Un nou magazin Penny Market s-a deschis la Huedin!

<p>Pe 17mai 2012, REWE România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL, a deschis în oraşul Huedin cel de-al 125-lea magazin Penny Market din ţară şi unitatea cu numărul 131 din reţeaua sa.</p>

 

Noul magazin Penny Market Huedin, situat pe strada Horea nr. 36, este construit după noul concept Ambient, are o suprafaţă de vânzare de 780 m.p. şi dispune de 69 locuri de parcare. La nivel naţional, Rewe România a creat până în prezent peste 2.600 locuri de muncã, iar ca urmare a deschiderii noului magazin au fost create la nivel local 15 locuri de muncă suplimentare.
Cu ocazia deschiderii noului magazin, clienţii au beneficiat de oferte speciale, atât la produsele alimentare, cât şi la cele nealimentare. De asemenea, clienţii au putut profita ieri de un voucher de 10 Iei, pentru cumpărături în valoare de minim 50 de lei pe un bon fiscal. Voucher-ul a fost disponibil în pliantul de deschidere.
Pe piaţa din România conceptul Penny Market a fost introdus în anul 2005. Magazinele Penny Market oferă o gamă largă de articole (alimente de bază, conserve, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food). De altfel, ele sunt orientate în totalitate către nevoile, dorinţele şi sugestiile clienţilor. Săptămânal, pe lângă sortimentul de bază se găsesc şi oferte promoţionale, în cantităţi limitate, venite în completarea sortimentului standard. Acestea sunt valabile câte o săptămână, în concordanţă cu pliantul din perioada respectivă, distribuit gratuit în căsuţele poştale ale clienţilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter