Economie

„Datornicul-şef” al judeţului s-a schimbat din nou

<p />Producătorul de mobilă, Samus Mex Dej, care ocupa prima poziţie în topul datornicilor de la nivelul judeţului la sfârşitul lui 2011 a reuşit să-şi achite o bună parte a datoriiilor, ieşind din plutonul conducător al restanţelor la stat.

Compania înregistra la sfârşitul anului trecut o datorie totală de 9.200.000 de lei, din care peste 5 milioane erau restanţe la bugetul asigurărilor sociale şi 1 milion la asigurările de sănătate, după ce în 2010 nu figura în lista primilor 30 de datornici de la nivelul judeţului.

Leader detaşat este acum, ocupanta locului doi în topul anterior al finanţelor, respectiv Argos S.A., cu 9,6 milioane de lei, urmată de Ral Construct S.R.L. cu 6,3 milioane de lei. şi de Agroflip S.A. Bonţida.

Datoriile producătorului clujean de lenjerie intimă şi costume de baie au fost mai mari cu fiecare raportare. Astfel, potrivit datelor furnizate de Direcţia Genearală a Finanţelor Publice (DGFP) Cluj, din 2010 până în 2011, datoriile Argos au crescut cu aproximativ 500.000 de lei, iar în primul trimestru al lui 2012 cu peste 1 milion.

Ultimele Stiri
abonare newsletter