Economie

Prețuri colosale la cazări pe perioada UNTOLD. O cameră în căminele studențești costă până la 500 de euro

Prețurile de închiriere a locurilor de cazare din Cluj-Napoca explodează iar în perioada festivalului UNTOLD. Pentru doar câteva zile, camerele din căminele studențești se vor închiria cu prețuri până la 500 de euro.

O cameră în căminele studențești costă până la 500 de euro pe perioada UNTOLD / Foto: UBB O cameră în căminele studențești costă până la 500 de euro pe perioada UNTOLD / Foto: UBB

 

 


Mai sunt trei săptămâni până la începerea festivalului UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, care aduce odată cu el o explozie de prețuri la locurile de cazare din orașul de pe Someș.

 


Locurile de cazare sunt în mare parte ocupate, cu greu se mai găsesc în această perioadă, și se închiriază pentru doar câteva zile la prețuri colosale.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Cererea este foarte mare, iar proprietarii care își închiriază apartamentele pe perioada festivalului UNTOLD profită de acest lucru.


O cazare într-un apartament de trei camere a ajuns să coste aproximativ 3.000 de euro pentru patru zile, scrie observatornews.ro.

În același timp, festivalierii pot opta pentru cazarea în căminele studențești din Hașdeu, dar și aici sunt prețuri incredibile. Pentru o cameră de cămin vor plăti prețuri până la 500 de euro, conform sursei citate.


Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august, iar la ediția din acest an sunt așteptați 100.000 de oameni.

CITEȘTE ȘI:

Prețuri exagerate pentru cazare în Cluj, în perioada Untold. 90% din locurile de cazare, ocupate deja

Untold, în top 5 cele mai mari festivaluri din lume

Ultimele Stiri
abonare newsletter