Concursuri

CONCURS: Monitorul de Cluj și TIFF te invită la cine-concertul Lotte, mon amour

Monitorul de Cluj și TIFF te invită să cine-concertul Lotte, mon amour și oferă două invitații de două locuri (părinte + copil) pentru data de 1 iunie ora 12.00 la Casa de Cultura a Studenților.

Cu o zi înainte de deschiderea TIFF, pe 1 iunie, de la 12.00 (pentru copii), un eveniment special o va readuce la Cluj, la doi ani după Tabu, pe Christine Ott, cu cine-concertul Lotte, mon amour.

Sedusă de farmecul unic al capodoperelor animate ale lui Lotte Reiniger (1899 - 1981), unul dintre pionerii animației cu siluete, Christine Ott a compus muzică originală care să redea magia acestor povești. Artista franceză, care a cântat alături de Radiohead, Yann Tiersen sau Noir Désir, va fi acompaniată de Anne-Irène Kempf la alto și percuție.


Spectacolul este o experiență pe care orice copil peste 4 ani merită să o trăiască.

Trimite răspunsul la întrebarea de mai jos până luni, 29 mai 2017, ora 10.00, împreună cu datele tale (nume, prenume, domiciliu, serie și număr carte identitate) pe adresa concurs@monitorulcj.ro, subject: Lotte.


Ce sărbătorim pe 1 iunie?                

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org, dintre participanții care au răspuns corect la întrebarea concursului. Aceștia vor fi anunţaţi pe site-ul Monitorulcj.ro luni, 29 mai 2017 și își vor putea ridica invitațiile începând cu data de 30 mai 2017, între orele 10.00 – 19.00 de la Casa TIFF, str. Universității nr. 6, Cluj-Napoca.


 

Etichete: 1 iunie concert cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter