monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Moţii au protestat pentru repararea „drumului rușinii”. 70 de maşini au pornit în caravana „Drumăind prin Apuseni”

Moţii au protestat pentru repararea „drumului rușinii”. 70 de maşini au pornit în caravana „Drumăind prin Apuseni”.
Vineri, 14 mai, a avut loc protestul moţilor care cer repararea drumului DN 75 Turda-Câmpeni. Protestatarii au pornit în caravana auto „Drumăind prin Apuseni”, oprindu-se la Prefecturile din Cluj și Alba. 70 de mașini s-au alăturat protestului, 4.000 de moți cerând modernizarea drumului. CNAIR promite asfaltarea a 50 de km în această vară.

VIDEO. Cum a fost la concertul de operă de la Cluj-Napoca? Toți participanții au purtat mască. Boc: „Un real succes, o reușită artistică de excepție”

VIDEO. Cum a fost la concertul de operă de la Cluj-Napoca? Toți participanții au purtat mască. Boc: „Un real succes, o reușită artistică de excepție”.
Sâmbătă seara a avut loc la Cluj-Napoca primul concert-test organizat în municipiu, de la începerea pandemiei: premiera „Faust” la Opera Națională Română Cluj-Napoca. La eveniment au participat câteva sute de oameni, aceștia purtând mască pe toată durata spectacolului, după ce regulile au fost modificate pe ultima sută de metri. Emil Boc a fost prezent la spectacol.

FĂRĂ mască la locul de muncă? Decizia, luată de la 1 iunie

FĂRĂ mască la locul de muncă? Decizia, luată de la 1 iunie.
De la 1 iunie se va decide dacă masca de protecție va mai fi obligatorie la locul de muncă, în spațiile închise. Se va lua în calcul renunțarea la purtarea măștii doar în cazurile în care toate persoanele sunt vaccinate, a anunțat premierul Florin Cîțu.