monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Luna: IANFEB

Ping-pong cu restaurantele: „Te-am deschis! Te-am închis!”. Patronii HoReCa, exasperați de cum se calculează incidența cazurilor de COVID-19

Ping-pong cu restaurantele: „Te-am deschis! Te-am închis!”. Patronii HoReCa, exasperați de modul în care se calculează incidența cazurilor de COVID19, după care li se închid afacerile
Patronii restaurantelor din Cluj-Napoca nu sunt de acord cu modul de calculare a ratei de incidență a cazurilor COVID și cer Guvernului să deconteze suma plătită pe închirierea spațiilor, care oricum nu sunt folosite. Subprefectul Clujului speră ca legislația să se schimbe, iar HoReCa să nu mai aibă pierderi atât de mari.

Primăvara asta cumpără o mașină de tuns iarba (P)

Numai mâine nu-i poimâine și primăvara își face resimțită prezența. Iar odată cu sosirea anotimpului călduros, natura prinde din nou viață, ceea ce înseamnă că revenim la vechiurile obiceiuri în care renunțăm la statul în plapumă până târziu și ne apucăm de meșteșugărit în curte.

Dezinfectarea cu plasmă rece (P)

Dezinfectarea regulată a fost și până acum o parte importantă a vieții noastre cotidiene, dar în ultimul an, din cauza pandemiei, acest lucru a căpătat o importanță și mai accentuată.