monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Atmosfera de Crăciun s-a instalat în Iulius Mall Cluj. Bucură-te de shopping într-un peisaj de basm! (P)

Niciodată nu este prea devreme pentru magia Crăciunului. A fost un an atipic, care ne-a răpit destul de multe bucurii, însă cum Grinch nu a reușit să fure Crăciunului, nici noi nu vom lăsa farmecul sărbătorilor de iarnă să dispară! Vino la Iulius Mall Cluj să ne bucurăm împreună de luminițe, decorațiuni de poveste și de o atmosferă cum de mult nu am avut!

Viziunea PNL privind transformarea digitală a României - economia digitală cu cea mai rapidă evoluție din UE (P.E.)

Sabin Sărmaș, candidat PNL Cluj la Camera Deputaților
Ca președinte al Autorității pentru Digitalizarea României am creionat acest document strategic, viziunea Partidului Național Liberal referitoare la transformarea digitală a României. Ea se concretizează în dezvoltarea capabilităților și capacităților de digitalizare a domeniilor prioritare pentru valorificarea potențialului de inovare din România.

Gândire la scară mare. Portret de politician: Radu Molnar (P.E.)

”Sunt un om extrem de pragmatic, muncesc încă din timpul facultății și îndrăznesc să cred că România încă poate fi țara în care oamenii care depun efortul muncii și au disciplină și consecvență, pot realiza lucruri mărețe.”, Radu Molnar, candidat USR Plus la Camera Deputaților la alegerile din decembrie, 2020.