monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cel mai vârstnic veteran de război din Mureș a împlinit 101 ani

Cel mai vârstnic veteran de război din Mureș a împlinit 101 ani
Ioan Gheorghe Cotîrlă, cel mai vârstnic veteran de război din județul Mureș, a împlinit 101 de ani. Evenimentul a fost celebrat în cadrul unei festivități organizate de Comandamentul Garnizoanei Târgu Mureş şi filiala Mureş a Asociaţiei Veteranilor de Război.

Bacalaureat 2020. Rezultate după sesiunea de toamnă

Bacalaureat 2020. Rezultate după sesiunea de toamnă
S-au afișat rezultatele examenului de Bacalaureat 2020, sesiunea din toamnă, pe site-ul edu.ro. Candidații își pot verifica nota atât pe site cât și pe avizierele liceelor.

FOTO. Cum arăta Parcul Central, în 1940?

Facebook: Istoria Fotografiei Clujene
O fotografie făcută în anii '40 în Parcul Central relevă cum arăta unul dintre locurile preferate de clujeni pentru relaxare și plimbare.

Metehnele lui Dragnea nu dispar din PSD Cluj (P.E.)

Metehnele lui Dragnea nu dispar din PSD Cluj (P.E.)
Partidul Social Democrat Cluj, în obsesia față de locul 1, a scos în mod ilegal afișele electorale ale Partidului Mișcarea Populară Cluj pentru a-și pune propriul candidat pe locul 1 pe panourile electorale din Cluj-Napoca.

Zona Food Court, restaurantele și cafenelele din Iulius Mall Cluj s-au redeschis (P)

Dacă îți place să „călătorești” prin intermediul experiențelor culinare și să deguști preparate inedite din diverse colțuri ale lumii, vino să te bucuri, după o lungă perioadă de timp, de oferta bogată și atmosfera primitoare a restaurantelor și cafenelelor de la Iulius Mall Cluj! Toate locațiile sunt pregătite să te întâmpine cu responsabilitate și măsuri de siguranță!