monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Bucureștiul și-a băgat nasul în gunoaiele clujenilor! CMID, blocat de o firmă cu „lipici” la scandal. Alin Tișe: „Mafioți care încearcă să pună mâna pe contracte bănoase!”

Bucureștiul și-a băgat nasul în gunoaiele clujenilor! Depozitarea la Centrul de Deșeuri, blocată de o firmă cu „lipici” la scandal. Alin Tișe: „Mafioți care încearcă să pună mâna pe contracte bănoase!”
După ce licitația pentru desemnarea operatorului de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID), dar și procedura de încredințare provizorie a contractului către Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) au fost contestate, Consiliul Județean Cluj așteaptă ca problema să fie rezolvată la Curtea de Apel.

Programele UBB ocupă locuri de onoare în clasamentul Shanghai

Programele UBB ocupă locuri de onoare în clasamentul Shanghai
Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) și-a păstrat locul între cele mai prestigioase universităţi din lume, conform datelor publicate de Academic Ranking of World Universities (Clasamentul Shanghai 2020 pe domenii).

Pâinea prăjită, o mulțime de beneficii, cu efort minim (P)

Toți am avut câte o dimineață grăbită, în care n-am avut timp să prăjim pâinea pentru micul dejun sau ne-a fost prea lene să o facem. Și, chiar dacă nu-ține să crezi, dacă nu prăjești pâinea pierzi o mulțime de beneficii interesante.