monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

EI, CEI DIN LINIA ÎNTÂI. Cosmin Goron, pompierul care a transportat oamenii veniți din străinătate înspre locurile de carantină.

EI, CEI DIN LINIA ÎNTÂI. Cosmin Goron, pompierul  care a transportat oamenii veniți din străinătate înspre locurile de carantină.
Polițiști, medici, asistente, pompieri, voluntari, toți luptă în aceste zile și își pun sănătatea în pericol pentru binele nostru. Plutonierul major Cosmin Goron este un pompier care a desfășurat atât misiuni pe ambulanțele SMURD, cât și transporturi pentru persoane reîntoarse din zonele cu risc ridicat de transmitere a noului tip de coronavirus, către centrele de carantină sau autoizolare.

FORŢA NAŢIONALĂ – Planul Renașterii Naționale (P)

Partidul FORŢA NAŢIONALĂ consideră că politicienii trebuie să acționeze dezinteresați iar activitatea lor trebuie să fie pusă în slujba poporului și a țării și să servească cetățenilor și interesului național, nu interesului personal sau de grup.

Șoferii și clienții Uber, obligați să poarte mască

Șoferii și clienții Uber, obligați să poarte mască
Uber a decis, în contextul pandemiei de COVID-19, să impună purtarea măştilor de protecţie în maşinile înscrise în cadrul serviciului şi va folosi tehnologia pentru a se asigura că noile reguli sunt respectate.