monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ. Euro continuă să testeze pragul de 4,84 lei

ANALIZĂ. Euro continuă să testeze pragul de 4,84 lei
Publicarea datelor preliminarea referitoare la un vaccin anti-covid produs de compania Moderna, care a produs anticorpi protectori într-un grup mic de voluntari sănătoşi, a crescut apetitul pentru risc al investitorilor, începând de luni seara.

26 de ani de la „moartea” fenomenului Caritas. Schema piramidală a îmbogățit mulți clujeni, dar alții au pierdut sume COLOSALE

26 de ani de la „moartea” fenomenului Caritas. Schema piramidală a îmbogățit mulți clujeni, iar alții au pierdut sume COLOSALE
Caritas a fost un joc de tip piramidal care a funcționat în România între 1992 și 1994. A atras milioane de deponenți din toată țara care au investit mai mult de 1.000 de miliarde de lei vechi (între 1 și 5 miliarde de dolari americani) înainte de a da faliment în 1994. La data declarării falimentului avea datorii de 450 milioane de dolari americani.

GritSablare, un partener comercial modern în domeniul industrial: sablare, debitare cu jet de apă, aditivi pentru turnătorii și foraje (P)

Comerțul este unul dintre principalii catalizatori ai dezvoltării societăților umane, un promotor al construcției și dezvoltării relațiilor între oameni și popoare, și un reper în echilibrul către care converg atât cererea cât și oferta de bunuri prin intermediul actorilor săi principali: vânzătorul și cumpărătorul.